کد خبر: 2554461
تاریخ انتشار : ۱۰ تير ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۲

برگزاری دوره آموزش حفظ قرآن در مؤسسه نور مبين اصفهان

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: دوره آموزش حفظ جزء 29 قرآن كريم ويژه بانوان در مؤسسه نور مبين اصفهان برگزار می‌شود.

فاطمه جلالی، مديرعامل مؤسسه نور مبين اصفهان در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، با اعلام اين خبر گفت: طرح قرآنی 1447 با محوريت آموزش حفظ جزء 29 قرآن در مؤسسه نور مبين اصفهان اجرا می‌شود.
جلالی در اين رابطه عنوان كرد: دوره حفظ قرآن به مدت 10 جلسه آموزشی است كه از امروز دوشنبه 10 تيرماه در اين مؤسسه قرآنی برگزار می‌شود.
وی همچنين تصريح كرد: اين دوره قرآنی در روزهای شنبه، دوشنبه و چهارشنبه از ساعت 9 تا 11 با حضور 15 نفر برگزار می‌شود.
مديرعامل مؤسسه نور مبين اظهار كرد: مخاطبان شركت‌كننده در طرح حفظ جزء 29 قرآن، بانوان مقطع سنی 20 تا 40 سال هستند.
جلالی در پايان خاطر‌نشان كرد: در طرح قرآنی 1447 قرآن‌آموزان در هر جلسه 2 صفحه از قرآن كريم را از جزء 29 قرآن حفظ می‌كنند.
captcha