کد خبر: 2554629
تاریخ انتشار : ۱۰ تير ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۹

آغاز كلاس تفسير قرآن در مؤسسه قرآنی مريم‌(س) بيجار

گروه فعاليت‌های قرآنی: رئيس اداره تبليغات اسلامی شهرستان بيجار گفت: به‌منظور غنی‌سازی اوقات فراغت جوانان و نوجوانان كلاس تفسير قرآن از اول تيرماه در مؤسسه قرآنی مريم‌(س) این شهرستان آغاز شده است.

حجت‌الاسلام جليل مختاری‌نيا رئيس اداره تبليغات اسلامی شهرستان بيجار در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه كردستان، اظهار كرد: به همت اداره تبليغات اسلامی شهرستان بيجار و در راستای ترويج فرهنگ قرآنی و تعليم و تفهيم آيات نورانی قرآن كريم، كلاس تفسير قرآن در مؤسسه قرآنی مريم(س) این شهرستان برگزار می‌شود.
وی با اشاره به زمان برگزاری كلاس‌های تفسير قرآن اين مؤسسه افزود: اين كلاس‌ها روزهای زوج و با حضور جمع كثيری از قرآن‌آموزان در شهرستان بيجار برگزار می‌شود.
رئيس اداره تبليغات اسلامی شهرستان بيجار با اشاره به اهميت كلاس‌ها و دوره‌های آموزشی قرآن برای انس و الفت بيشتر با اين كتاب آسمانی، عنوان كرد: بايد فرهنگ قرآن بين اقشار جامعه به‌ويژه جوانان و نوجوانان ترويج و نهادينه شود.
حجت‌الاسلام مختاری‌نيا در پايان با اشاره به اهميت آموزش قرآن‌ يادآور شد: ضروری است كودكان‌ را از زمان ورود به مهد‌ها و مدارس با اهميت، جايگاه و ارزش والای قرآن آشنا كرد.
captcha