کد خبر: 2556031
تاریخ انتشار : ۱۲ تير ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۹

سفر 40 روانشناس ايرانی به عربستان

گروه سلامت: چهل نفر از روانشناسان برجسته كشورمان كه به سرزمين وحی سفر كرده‌اند در ديدار نماينده بعثه مقام معظم رهبری، خواستار پر شدن خلأ روانشناسی در سفرهای زيارتی به ويژه حج شدند.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع رسانی حج، اين درخواست روانشناسان در ديدار با حجت‌الاسلام و المسلمين نجف نجفی روحانی نماينده بعثه مقام معظم رهبری در مدينه مطرح شد.
غلامعلی افروز و چند نفر از روانشناسان برجسته كشور در اين ديدار به محورهای روانشناسی حج از جمله زيبايی‌شناسی حج، نگاه علمی به حج و استفاده از روانشناسی برای درون سازی زائر با هدف دستيبابی به شكوه بيرونی اشاره كردند و خواستار ارتباط عميق‌تر حوزه و دانشگاه در اين بخش شدند.
حجت‌الاسلام نجفی‌روحانی نيز در اين ديدار با اشاره به نقش روانشناسان در پرورش روح انسان از آنان خواست نگاه عميق و ژرف به تاريخ و عبرت‌های آن و توجه به اشارات و لطايف اسرار و معارف اعمال و مناسك حج داشته باشند.
captcha