کد خبر: 2556312
تاریخ انتشار : ۱۳ تير ۱۳۹۲ - ۱۵:۲۲

تحقق منويات تعليمی رهبری در گرو همكاری آموزش و پرورش و حوزه است

گروه اجتماعی: دبير ستاد همكاری‌های حوزه‌های علميه و آموزش و پرورش گفت:تحقق منويات تعليمی و آموزشی رهبر معظم انقلاب در نظام آموزش و پرورش در گرو همكاری مناسب حوزه های علميه و آموزش و پرورش است.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه قم، حجت‌الاسلام والمسلمين مجتبی ملكی پنج شنبه 13 تيرماه در هفتمين همايش سالانه همكاری های حوزه های علميه و آموزش و پرورش در مدرسه دارالشفای قم گفت:بيش از 50 درصد از سياست های ابلاغی مقام معظم رهبری به همكاری حوزه و آموزش و پرورش مرتبط است.
وی ابراز كرد: با راه اندازی ستاد همكاری‌های حوزه و آموزش و پرورش با تلاش‌ها و حمايت‌های انجام گرفته به درجات بالايی از همكاری و تعامل اين دو مجموعه ارزشمند رسيده‌ايم.
وی با بيان اينكه همكاری‌های حوزه‌های علميه و آموزش و پرورش امروز به مرحله ثبوت رسيده است، گفت: اميدواريم بتوانيم هرچه بيشتر و بهتر آثار و بركات اين اقدام ارزشمند را در جامعه مشاهده كنيم.
مشاور وزير آموزش و پرورش با اشاره به اسناد بالادستی در نظام آموزش و پرورش كشور، وظيفه و تكليف همه متوليان و صاحبنظران در اين عرصه را سنگين عنوان كرد و گفت: بر اساس بررسی‌های به عمل آمده، بيش از نيمی از سياست‌های كلی ابلاغ شده از سوی مقام معظم رهبری به صورت مستقيم يا غيرمستقيم ظرفيت تعامل و همكاری حوزه های علميه و آموزش و پرورش را دارد.
وی با بيان اينكه برای هرچه پررنگ تر كردن نقش نيروی انسانی عنوان همايش امسال را تحول بنيادين، نيروی انسانی، تربيت اسلامی قرار داده‌ايم گفت:همواره در سال‌های گذشته تلاش كرده‌ايم به سمت و سوی تحقق منويات رهبر معظم انقلاب در عرصه تعليم و تربيت گام برداريم.
حجت الاسلام ملكی منابع انسانی و محتوای آموزشی را دو ركن اساسی در تحول بنيادين در نظام آموزش و پرورش دانست و گفت: بايد بيشترين توان و ظرفيت ها را برای رشد و تعالی در اين عرصه ها به كار بگيريم.
وی در ادامه افزود: بيشترين فعاليت‌ها در ستاد همكاری‌های حوزه‌های علميه و آموزش و پرورش در زمينه پرورشی و تبليغی بوده است كه در همين راستا در سال گذشته بيش از 108 هزار مبلغ در مراكز آموزشی سراسر كشور حضور داشته‌اند.
دبير ستاد همكاری های حوزه های علميه و آموزش و پرورش گفت: بيش از 52 ميليون دانش آموزش در برنامه های پرورشی و تربيتی اين ستاد حضور يافته و بيش از 104 هزار كلاس احكام، عقايد و اخلاق برگزار شده و حدود 330 هزار دانش آموز در اين كلاس ها از برنامه های دينی بهره مند شده اند.
وی همچنين تصريح كرد: برگزاری بيش از 43 هزار جلسه پرسش و پاسخ، ارايه مشاوره مذهبی به بيش از 710 هزار دانش آموز، شركت روحانيون در حدود 45 هزار جلسه اوليا دانش آموزان و حضور روحانيون و مبلغان در اردوهای دانش آموزی از ديگر برنامه های تبليغی و پرورشی در ستاد بوده است.
حجت الاسلام ملكی در پايان ابراز اميدواری كرد كه با تعامل دو نهاد اثرگذار حوزه های علميه و آموزش و پرورش در تعليم و تربيت فرزندان و آينده سازان ايران اسلامی گام های مثبت و موثری برداشته شود.
captcha