کد خبر: 2560670
تاریخ انتشار : ۲۲ تير ۱۳۹۲ - ۲۳:۱۳

اجرای نمايش زنده راديويی «قصه‌های قرآنی» از راديو قرآن

«قصه‌های قرآنی» هر شب در برنامه «شهر قرآن» راديو قرآن به طور زنده برای كودكان و نوجوانان اجرا می‌شود.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، با توجه به اهميت نهادينه شدن فرهنگ قرآنی از كودكی در وجود بشر و تعيين و تغيير ذائقه رفتاری و شكل‌گيری آن در كودكی و برای آموزش سبك زندگی اسلامی و قرآنی در برنامه «شهر قرآن» نمايش ويژه كودك و نوجوان هر شب تا پايان برگزاری بيست و يكمين دوره نمايشگاه بين‌المللی قرآن كريم از ساعت 22:30 اجرا می‌شود.
در اين بخش از برنامه «شهر قرآن» داستان زندگی پيامبران الهی و ماجراهای قرآنی در نمايشی راديويی توسط مهدی اكبری اجرا می‌شود. اين نمايش زنده، قصه‌های قرآنی با هدف آموزش داستان‌های قرآنی توسط والدين برای تأثيرگذاری بيشتر بر روح و روان فرزندان به اجرا در می‌آيد.
در اين برنامه پس از اجرای داستان قرآنی از حاضران پرسش‌هايی درخصوص داستان پرسيده می‌شود و هر شب به 10 نفر برگزيده هدايای نقدی اعطا می‌شود.
يادآور می‌شود، برنامه «شهر قرآن» هر شب به سردبيری و تهيه‌كنندگی مسعودرضا خالقی و گويندگی تيمور كوشكی از ساعت 21:05 برروی موج اف ام رديف 100 مگاهرتزاز آنتن شبكه راديويی قرآن تقديم شنوندگان می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند بخش داستان قرآنی را ساعت 22:30 از اين برنامه بشنوند.
captcha