کد خبر: 2560959
تاریخ انتشار : ۲۳ تير ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۹

مسابقه فرهنگی عفاف و حجاب در مراغه برگزار می‌شود

گروه هنر: همزمان با آغاز ماه مبارك رمضان و روز ملی عفاف و حجاب، مسابقه فرهنگی با محوريت عفاف و حجاب در شهرستان مراغه برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بين المللی قرآن(ايكنا) شعبه آذربايجان شرقی، سوالات مسابقه ياد شده از كتاب «نامه ای به خواهرم » نوشته حجت الاسلام مهدی عدالتيان طراحی شده است.
براساس اين گزارش، تعميق فرهنگ عفاف و حجاب و ترويج بيش از پيش آن در جامعه مهمترين هدف برگزاری مسابقه فرهنگی عفاف و حجاب است.
يادآور می شود، اين مسابقه ويژه بانوان بوده و علاقمندان می‌توانند با مراجعه به پورتال اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مراغه به آدرس : http://maraghe.ershad-as.ir سووالات را دريافت كرده و تا دوم مرداد ماه جاری به دبيرخانه مسابقه واقع در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مراغه ارسال كنند كه به بيست نفر از شركت كنندگان به قيد قرعه جوايزی اهداء خواهد شد.
captcha