کد خبر: 2561262
تاریخ انتشار : ۲۳ تير ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۹

يك هزار هكتار از اراضی فيروزآباد به وقفيت بازگشت

گروه اجتماعی: سرپرست اداره اوقاف و امور خيريه شهرستان فيروزآباد از بازگشت يك هزار هكتار از اراضی اختلافی با اداره منابع طبيعی اين شهرستان به وقفيت خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه فارس، احمد ميری، سرپرست اداره اوقاف شهرستان فيروزآباد امروز يكشنبه، 23 تيرماه در جمع خبرنگاران از تشكيل كارگروه منابع طبيعی در اين شهرستان خبر داد و گفت: در سه ماهه نخست سال جاری يك هزار هكتار از اراضی اختلافی با اداره منابع طبيعی، به وقفيت بازگشت.
وی گفت: در سه ماهه نخست سال جاری 3 وقف جديد در شهرستان فيروزآباد به ثبت رسيد و اطلاعات 26 موقوفه اين شهرستان در سامانه جامع موقوفات تكميل، تاييد و به روز رسانی شد.
ميری تصريح كرد: در سامانه جامع اطلاعات، نيات واقفان 60 موقوفه اصلاح شد و سند اجاره 53 مورد تجديد نظر شد و 14 فقره سند مالكيت موقوفه و بقاع متبركه اين شهرستان اخذ شده است.
سرپرست اداره اوقاف و امور خيريه فيروزآباد در پايان سخنان خود بر لزوم ترويج فرهنگ وقف در جامعه اسلامی تأكيد كرد و گفت: روحانيان و مبلغان دينی بايد در زمينه تبيين احكام وقف و شناساندن آن به اقشار مختلف مردم تلاش كنند.
captcha