کد خبر: 2561420
تاریخ انتشار : ۲۴ تير ۱۳۹۲ - ۱۶:۲۳

افتتاح 5 كانون قرآن و نهج‌البلاغه در شهركرد

مديركل اداره كتابخانه‌های عمومی چهارمحال و بختياری گفت: از آغاز ماه مبارك رمضان تاكنون پنج كانون قرآن و نهج البلاغه در كتابخانه‌های عمومی شهرستان شهركرد افتتاح و آغاز به‌كار كردند.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، بهروز صادقی، مديركل اداره كتابخانه‌های عمومی چهارمحال و بختياری با اعلام اين خبر افزود: در راستای ترويج فرهنگ علوم قرآنی و شاداب‌سازی معنوی محيط كتابخانه، دائر كردن كانون قرآن در كتابخانه‌های عمومی شهرستان از مهمترين برنامه‌های اين اداره است.
وی افزود: كانون قرآن و نهج‌البلاغه كتابخانه دهخدا در راستای مصوبات جلسه انجمن كتابخانه دهخدا در سال1390 با برگزاری كلاس‌های روخوانی و روان‌خوانی در ترم اول و حفظ در ترم دوم با نظارت دفتر امام‌جمعه شهر كيان تشكيل شد و در حال حاضر در راستای اجرای دستور مديركل كتابخانه‌های عمومی استان ثبت نام جهت برگزاری كلاس‌های نهج‌البلاغه نيز آغاز شده و با استقبال زيادی مواجه است.
مديركل اداره كتابخانه‌های عمومی چهارمحال و بختياری تصريح كرد: كانون قرآن كتابخانه فردوسی نيز در حال حاضر در محل نمازخانه كتابخانه دائر شده و كلاس روخوانی و روان‌خوانی قرآن كريم ويژه مادران و زنان خانه‌دار برگزار كرده و در صورت استقبال بيشتر و تقاضای اعضا، در آينده محلی مجزا برای فعاليت اين كانون در كتابخانه پيش‌بينی خواهد شد.
صادقی از افتتاح كانون قرآن عمان سامانی، اميركبير و رودكی خبر داد و افزود: در كانون قرآن كتابخانه رودكی از اساتيد نابينا و كم‌بينا استفاده می‌شود و هم‌اكنون چهار نفر از اعضای اين كانون از حافظان كل قرآن كريم هستند.
وی در پايان سخنان خود در اين زمينه خاطرنشان كرد: به زودی در ديگر كتابخانه‌های شهرستان شهركرد نيز كانون قرآن و نهج‌البلاغه دائر می‌شود.
captcha