کد خبر: 2561647
تاریخ انتشار : ۲۴ تير ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۶

برگزاری كلاس‌های آموزش قرآن در مؤسسه نور هدايت اروميه

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: كلاس‌های آموزش قرآن در مؤسسه نور هدايت اروميه آغاز شده است و تا 2 ماه آموزشی ادامه می‌يابد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، كلاس‌های آموزش قرآن از تيرماه در مؤسسه نور هدايت اروميه آغاز شده است و تا 2 ماه آموزشی ادامه می‌يابد.
از كلاس‌های اين دوره می‌توان به مفاهيم، روخوانی و روانخوانی، تجويد و حفظ قرآن ويژه خردسالان اشاره كرد كه با حضور ثبت نام شدگان در حال برگزاری است.
كلاس‌های اين دوره 2 تا 3 جلسه آموزشی در هفته به مدت 120 دقيقه طبق منابع آموزشی در نظر گرفته شده در مكان اين مؤسسه قرآنی برگزار می‌شود.
مينا جوهری و سيده نيره طاهری از مربيان در نظر گرفته شده برای اين دوره‌ها هستند كه مسئوليت برگزاری كلاس‌ها را برعهده دارند.
در پايان يادآور می‌شود، در پايان دوره آزمون برگزار می‌شود و كسانی كه بتوانند حد نصاب نمره قبولی را كسب كنند جواز حضور در كلاس‌های سطوح بالاتر را كسب خواهند كرد.
captcha