کد خبر: 2561785
تاریخ انتشار : ۲۴ تير ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۹

ضرورت استفاده از فضای ماه رمضان جهت ترويج اوامر الهی

گروه اجتماعی: فضای معنوی به‌وجود آمده در ماه رمضان، زمينه را برای ترويج اوامر الهی فراهم كرده و اين ماه بهترين فرصت جهت رفع منكرات در جامعه اسلامی است.

حجت‌الاسلام و المسلمين سيد فخرالدين رضوی‌پور، رئيس اداره تبليغات اسلامی مرودشت در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه فارس، با اشاره به فضليت ماه رمضان گفت: فضای معنوی به‌وجود آمده در اين ماه، زمينه را برای ترويج اوامر الهی فراهم كرده است.
وی بر لزوم اجرای برنامه‌های فرهنگی ـ تبليغی در اين ايام تأكيد كرد و افزود: اين ماه بهترين فرصت جهت رفع منكرات در جامعه اسلامی است.
حجت‌الاسلام رضوی‌پور با اشاره به نقش روحانيان در اين زمينه تصريح كرد: روحانيان نقش مهمی در انجام امر به معروف و نهی از منكر دارند و در اين ماه از سوی اداره تبليغات اسلامی در اكثريت روستاهای شهرستان روحانيان و مبلغان اعزامی مستقر و به تبليغ احكام و شريعت اسلام مشغول هستند.
حجت‌‌الاسلام رضوی‌پور ماه مبارك رمضان را از بهترين ماه‌های نزد خداوند دانست و افزود: در اين ماه مردم به مهمانی خداوند مفتخر می‌شوند و بايد از اين فرصت نهايت استفاده معنوی را ببرند.
رئيس اداره تبليغات اسلامی مرودشت تأكيد كرد: همواره بايد قدردان ماه رمضان بود و برای بهره‌گيری هر‌چه بيشتر از فضائل كم‌نظير اين ماه الهی تلاش كرد.
وی با بيان اينكه در ماه رمضان زمينه ارتكاب انواع گناهان در جامعه كمتر از ساير ماه‌های سال است، بيان كرد: بر اساس آيات و روايات متعدد بهترين اعمال در اين ماه دوری از محرمات الهی است.
captcha