کد خبر: 2562872
تاریخ انتشار : ۲۶ تير ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۳

جهت ترويج مفهوم زكات در جامعه از شيوه‌های هنری استفاده شود

گروه اجتماعی: معاون سياسی،‌ امنيتی و اجتماعی استانداری فارس با تصريح اينكه مفاهيم دينی در قالب‌های هنری تأثير بيشتری در مخاطبان دارد، گفت: برای ترويج مفهوم زكات و بيان تأثيرات مثبت آن در جامعه بايد از شيوه‌های هنری بهره برد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه فارس، كمال فيروزآبادی، معاون سياسی، امنيتی و اجتماعی استانداری فارس امروز چهارشنبه، 26 تيرماه در نشست كارگروه امور اجتماعی ـ فرهنگی اين استان گفت: مفاهيم دينی در قالب‌های هنری تأثير بيشتری در مخاطبان دارد.
وی بر ضرورت استفاده از ابزار هنر تأكيد كرد و افزود: برای ترويج مفهوم زكات و بيان تأثيرات مثبت آن در جامعه بايد از شيوه‌های هنری بهره برد.
امير رئوف، مديركل امور اجتماعی ـ فرهنگی استانداری فارس نيز در اين نشست با بيان اينكه زكات همواره در كنار نماز در قرآن کریم مورد تأكيد قرار گرفته است، اظهار كرد: فارس استانی كشاورزی و عشايری است و با توجه به اهميت زكات در محصولات كشاورزی و دام‌های عشاير اين مسئله بايد مورد توجه ويژه قرار گيرد.
‌رئوف تأكيد كرد: با توجه به تلاش‌های صورت گرفته هم اكنون استان فارس جايگاه اول را در زمينه دريافت زكات در سطح كشور داراست.
وی در ادامه سخنان خود، آمادگی استانداری فارس را به‌منظور ايجاد هماهنگی ميان دستگاه‌های اجرايی و بخش خصوصی به‌منظور تعامل برای اجرای پارك ويژه مهارت‌آموزی كودكان در شهر شيراز اعلام كرد.
مديركل امور اجتماعی ـ فرهنگی استانداری فارس با تقدير از اداره‌كل بهزيستی استان به‌دليل احراز چندين رتبه برتر در سطح كشور، خواستار بررسی طرح آموزش مهارت‌های زندگی ويژه بزرگسالان شاغل در كارگروه‌های مربوطه شد.
يادآور می‌شود، در اين نشست گزارشی از روند دريافت و هزينه‌كرد زكات در استان فارس، برنامه مهارت‌های زندگی ويژه بزرگسالان شاغل و طرح تأسيس پارك مهارت‌آموزی كودكان ارائه و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
captcha