کد خبر: 2563893
تاریخ انتشار : ۲۹ تير ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۶

تونس؛ ميزبان همايش «قدس و صهيونيسم جهانی در انديشه امام خمينی(ره) و شيخ ثعالبی»

گروه بين‌الملل: همزمان با روز جهانی قدس در آخرين جمعه ماه مبارك رمضان، همايشی با عنوان «قدس و صهيونيسم جهانی در انديشه امام خمينی(ره) و شيخ ثعالبی» در تونس برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا) به نقل از اداره كل روابط عمومی و اطلاع‌رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، «صادق رمضانی گل‌افزانی»، رايزن فرهنگی جمهوری اسلامی ايران در تونس از برگزاری اين همايش در روز جمعه، 11 مردادماه، خبر داد.
وی با بيان اين مطلب گفت: اين همايش به همت رايزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ايران با همكاری مركز گفت‌وگوی اديان و تمدن‌ها وابسته به دانشگاه «سوسه» تونس و انجمن فرهنگی «ابن رشد» بگزار می‌شود.
گل‌افزانی افزود: در اين همايش جمعی از متفكران و انديشمندان كشورهای تونس، فلسطين و ايران در مورد مسئله قدس و صهيونيسم جهانی از نگاه امام خمينی(ره) و شيخ ثعالبی از رهبران اسلامی تونس سخنرانی خواهند كرد.
captcha