کد خبر: 2563959
تاریخ انتشار : ۲۹ تير ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۶

پایگاه‌های اینترنتی همسريابی وجاهت دينی برای ترويج ازدواج اسلامی ندارند

گروه اجتماعی: معاون حوزوی، پارلمانی و دولتی مركز حجاب ريحانةالنبی(س) كشور با انتقاد از نبود نظارت قانونی بر پایگاه‌های اینترنتی همسريابی اظهار کرد: اين پایگاه‌های مجازی وجاهت دينی و شرعی لازم را برای ترويج مؤلفه‌های ازدواج به سبک اسلامی ندارند.

حجت‌الاسلام ميريحيی ميرفتحی‌زاده، معاون حوزوی، پارلمانی و دولتی مركزحجاب ريحانةالنبی(س) كشور در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه آذربايجان غربی، گفت: با بيان اينكه ترويج مؤلفه‌های ازدواج اسلامی نيازمند فرهنگ سازی در جامعه است، گفت: پایگاه‌های اینترنتی همسريابی بدون نظارت قانونی وجاهت دينی لازم را برای اشاعه سنت حسنه اردواج كه منطبق با معيارهای اسلامی باشد، ندارند.
وی با اشاره به اينكه ما در بحث فعاليت‌های فرهنگی در فضای مجازی امروز موفقيت‌های چندانی نداشتيم، چالش اصلی عدم توفيق حضور تأثیرگذار در فضای سايبری را خالی بودن اين فضا از وجود نيروهای ارزشی و دينی عنوان كرد.
حجت‌الاسلام ميرفتحی‌زاده خلأ اصلی در حوزه فضای سايبری را نبود نيروهای ارزشی دانست و افزود: متأسفانه طرح‌ها و راهكارهای عملياتی نيروهای ارزشی نيز در حوزه فعاليت‌های سايبری مورد حمايت‌ جدی قرار نمی‌گيرد.
اين مقام مسئول تصريح كرد: غفلت از حضور نيروهای ارزشی در فضای مجازی سبب شده است تا اين فضا عرصه جولان افرادی شود كه افكار و ايده‌هایشان در عمل توسط فرهنگ بيگانه هدايت می‌شود كه نه تنها نمی‌توانند در تبيين بحث‌های اسلامی و ارزشی و ترويج آن مؤثر باشند بلكه در درازمدت موجب تخريب فرهنگ هويتی جامعه نيز خواهند شد.
حجت‌الاسلام ميرفتحی‌زاده ادامه داد: فضای مجازی و پایگاه‌های اینترنتی همسريابی كه بيشتر بر ركن فريب دادن افراد از طريق القای سخنان غير واقع تأكيد دارد نمی‌تواند اشاعه دهنده مناسبی برای ترويج ازدواج اسلامی در جامعه باشد؛ چراكه يكی از اركان اصلی در ازدواج منطبق با معيارهای دين اسلام شناخت متقابل زوجين از ميزان تقيد به ارزش‌های دينی از يكديگر است.
وی ادامه داد: جامعه امروز با وجود روش‌های سنتی ازدواج كه يكی از ميراث‌های فرهنگی و ماندگار گذشتگان و پيشوايان دينی است و پايه اصلی آن را مشاركت جدی خانواده‌ها در مراحل مختلف همسرگزينی فرزندان تشكيل می‌دهد با مشكلات جدی روبه‌رو است، چه برسد به اينكه اين روش بخواهد جای خود را به انتخاب همسر در فضای سايبری بدهد كه هيچ نظارت قانونی التزام‌آوری بر فعاليت‌های آن‌ها وجود ندارند.
معاون حوزوی، پارلمانی و دولتی مركزحجاب ريحانةالنبی(س) كشور عنوان کرد: برای رسيدن به راهكارهای ترويج ازدواج آسان و پايدار در جامعه بايد مؤلفه‌های سبك زندگی اسلامی و ايرانی به‌درستی برای نسل امروز تبيين تشريح شود و در اين رابطه الگوهای عملی منبعث از منابع دينی ارائه شود.
captcha