کد خبر: 2564334
تاریخ انتشار : ۳۰ تير ۱۳۹۲ - ۰۹:۴۵

بی‌احترامی به مکان‌های پرستش خداوند از ديدگاه اهل سنت محكوم است

گروه انديشه: امام جمعه اهل سنت مسجد فاطمةالزهرا(س) ايرانشهر گفت: بی‌احترامی به قبور بزرگان اسلام به‌ويژه اهل بيت پيامبر(ص)، مساجد و حسينه‌ها كه در آن پرستش خداوند انجام می‌شود از ديدگاه اهل سنت محكوم است و مجازات اخروی هم دارد.

مولوی خليل رسولی‌زاده، امام جمعه اهل سنت مسجد فاطمةالزهرا(س) ايرانشهر در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه سيستان و بلوچستان، گفت: دشمنان با اقدامات تروريستی و هتك حرمت مكان‌های مقدّس قصد ايجاد تفرقه بين شيعه و سنی را دارند غافل از اينكه پيوند مستحكم مسلمانان گسستنی نيست.
وی ضمن محكوميت حمله تروريست‌ها به حرم حضرت زينب(س)، اظهار كرد: از نظر دين مبين اسلام اين گونه حركات به شدّت محكوم است و دست‌اندركاران آن بايد به اشدّ مجازات محكوم شوند.
مولوی رسولی‌زاده بيان كرد: به خواست خداوند عاملان حمله تروريستی به حرم مطهر حضرت زينب(س) در سوريه به‌زودی به جزای عمل ننگين و پليد خود خواهند رسيد، اگر چه مجازات اخروی نيز در انتظارشان است.
وی گفت: ما از مجامع جهانی به‌ويژه جوامع اسلامی خواستاريم كه پيگيری‌های لازم را برای مجازات عاملان اين جنايت ددمنشانه انجام دهند تا دشمنان اسلام و مسلمانان بدانند كه هيچ عمل غيرانسانی بی‌پاسخ نخواهد ماند.
امام جمعه اهل سنت مسجد فاطمةالزهرا(س) ايرانشهر گفت: اين اقدام وحشيانه توسط سلفی‌های تكفيری و به پشتوانه آمريكا و رژيم غاصب صهيونيستی در سوريه صورت گرفته است.
اين روحانی اهل سنت تصريح كرد: با توجه به اينكه مسلمانان اعم از شيعه و سنی برای مكان‌هايی كه در آن خداوند مورد پرستش قرار می‌گيرند احترام ويژه‌ای قائل هستند، نبايد بگذاريم اين‌گونه اقدامات ددمنشانه در جهان اسلام رخ دهد.
مولوی رسولی‌زاده در پايان افزود: بی‌احترامی به قبور بزرگان اسلام به‌ويژه اهل بيت پيامبر(ص)، مساجد و حسينه‌ها كه در آن پرستش خداوند انجام می‌شود از ديدگاه اهل سنت محكوم است و مجازات اخروی هم دارد.
captcha