به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه همدان عباس حسنی محتشم مديركل آموزش و پرورش استان همدان، در گفتوگويی اظهار كرد: هيئت امنای 30 مسجد برتر متولی اجرای طرح آموزش خانواده، چهارشنبه، دوم مرداد ماه به مناسبت ميلاد امام حسن مجتبی(ع) طی مراسمی مورد تجليل و تقدير قرار میگیرند.
وی با بيان اينكه اين مساجد در برگزاری طرح آموزش خانواده بسيار موفق عمل نمودهاند، اضافه كرد: اين مساجد همكاری خوبی با انجمن اوليا و مربيان در برگزاری اين طرح فرهنگی داشتهاند که اين طرح در سطح 171 مسجد استان، برای اولين بار در استان همدان اجرا شده و الگويی برای ساير استانها شده است.
حسنی محتشم ابراز کرد: اين طرح به لحاظ اجرا شدن در سطح مساجد بسيار مورد استقبال قرار گرفته است، و از بهترين طرحهای فرهنگی با محوريت تربيت اسلامی، تشكيل خانواده و موضوعات بصيرتی بوده است و به طور قطع اين طرح در سالهای آتی هم ادامه دارد.