به گزارش روابط عمومی شهرداری قم، عليرضا اقباليان با اعلام اين خبر اظهار داشت: خدمات تاكسيرانی ويژه ليالی قدر در روزهای سه شنبه، پنجشنبه و شنبه در چهار نقطه اصلی در سطح شهر آغاز و تا پايان مراسم احيا ادامه خواهد داشت.
وی در ادامه افزود: تاكسیها در چهار نقطه اصلی شهر شامل مسجد مقدس جمكران، ميدان شهيد مطهری، ،چهارراه شهدا و گلزار شهدا سازماندهی شده و از يك ساعت قبل از دعای سحر بصورت آماده باش درآمده و نسبت به جابجايی مسافران اقدام میكنند.
مديرعامل سازمان مديريت و نظارت بر تاكسيرانی شهرداری قم تصريح كرد: در راستای نظارت بر فعاليت رانندگان نيز پرسنل اداری و بازرسين به صورت سه شيفت از ساعت 24 تا پايان مراسم احيا در شب های قدر، جهت تسهيل تردد زائرين و مجاورين در سطح شهر حضور يافته و به امور مربوطه رسيدگی می كنند.
اقباليان در ادامه افزود: سه اكيپ سيار نيز در اين ايام در سطح شهر فعال شده كه جهت تسريع در امور و نظارت بر كار رانندگان و رسيدگی به شكايت فعاليت می كنند كه يك اكيپ ويژه جمكران است.
وی تاكيد كرد: خودروهايی كه شيفت دارند و چه آنهايی كه خارج از شيفت هستند بصورت آماده باش درآمدند كه در صورت نياز به خودروی بيشتر به سيستم حمل و نقل شهری تزريق شود.
مديرعامل سازمان مديريت و نظارت بر تاكسيرانی شهرداری قم عنوان داشت: 800 دستگاه خودروی تاكسی و ون جهت جابجايی مسافرين در شبهای قم به صورت آماده باش درآمدند كه بصورت بی سيم و گردشی نسبت به سرويس دهی و جابجايی مسافران اقدام می كنند.
اقباليان در خصوص شكايات و انتقادات مردمی خاطر نشان كرد: شهروندان می توانند انتقادات، پيشنهادات و شكايات خود را در خصوص اين سيتم حمل و نقل و يا رانندگان تاكسيرانی از طريق شماره های 37733386- 36628800 و 36660087 و يا سامانه پيامكی 30005133 به مسئولين مربوطه منعكس كنند