کد خبر: 2567049
تاریخ انتشار : ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۸:۱۲

«پاسخ قرآن به بعضی شبهات» منتشر شد

گروه ادب: كتاب «پاسخ قرآن به بعضی شبهات» نوشته محمود جاويدان به همت انتشارات دانش‌گستر منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، كتاب «پاسخ قرآن به بعضی شبهات» نوشته محمود جاويدان به همت انتشارات دانش‌گستر در پنج فصل منتشر شده است.
از فصل‌های اين كتاب می‌توان به «قرآن از هر حديثی بهتر است»، «قرآن باطل‌كننده اتهامات مطروحه»، «كيفر قرآنی زنا و لواط»، «تجويز جنگ‌های دفاعی عادلانه ضمن تأكيد به تقويت توانمندی‌های جامعه اسلامی» و «لزوم بازنگری در منشور ملل متحد و حذف اختيار وتو» اشاره كرد.
اين كتاب قرآنی در بخش مكتوب بيست و يكمين نمايشگاه بين‌المللی قرآن كريم عرضه می‌شود.
در بخشی از اين كتاب آمده است: ما انسان‌ها معمولا عقايد و اعمال ناشی از عقايد خود را صحيح و حق می‌دانيم و در دنيا از داشتن آنها خوشحالی نيز می‌كنيم. درحالی‌كه علاوه بر كتاب هدايت خدا كه ميزان تشخيص حق و باطل بوده و اعتقادات و اعمال ناصحيح را مشخص كرده است، اختلاف‌هايی كه ميان باورهای پيروان مذاهب و تضادهايی كه ميان گروه‌های مختلف وجود دارد، دليلی واضح بر ناصحيح بودن بسيای از عقايد و اعمال ما جهانيان است و برای آنكه در آخرت دچار اندوه و مشكلاتی عظم وخساراتی غيرقابل جبران نباشيم واجب است با استفاده از قرآن، اعتقادات واعمال خود را خردمندانه مورد رسيدگی و ارزيابی قرار دهيم و ضمن مطالعه دقيق اين كتاب الهی در جهت كسب رضای خدا و با اميدبه برخورداری از ياری او در رفع ايراد عقايد و اعمال خويش بكوشيم.
يادآور می‌شود، بيست و يكمين نمايشگاه بين‌المللی قرآن كريم از 14 تيرماه در مصلای امام خمينی(ره) آغاز شده است و تا 14 مردادماه ادامه دارد.
captcha