سردار يعقوب سليمانی، رئيس سازمان اردويی و گردشگری راهيان نور بسيج در گفتوگو با خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) گفت: پس از دو ماه رايزنی و هماهنگی، بسترسازی اعزام يك ميليون دانشآموز از 10 مهرماه سال جاری فراهم شد كه از اين تعداد بالغ بر 150 هزار نفر از مناطق عملياتی غرب و شمالغرب بازديد میكنند.
وی با اشاره به اينكه امسال قرار است اكثر كاروانها با قطار راهآهن حمل و نقل شوند، افزود: حدود سه سال است كه در بحث روايتگری مناطق عملياتی دريايی سرمايهگذاری كردهايم؛ به عنوان نمونه جزيره خارك از جمله مناطقی است كه به تعداد روزهای دفاع مقدس مورد حمله دشمنان قرار گرفت، ولی حتی يك روز هم صادرات نفت كشورمان قطع نشد كه اين خود نمونه بارزی از خودگذشتگیهای افراد در آن دوران است.
سردار سليمانی تصريح كرد: هفته گذشته جلسه قرارگاه راهيان نور دريايی در بوشهر برگزار شد كه ضمن بررسی نقاط قوت و آسيبها، مصوب شد كه مسافران جنوب كشور با قرار دادن امكانات از سوی سازمان، از مناطق عملياتی دريايی بازديد كنند و از روايتگری دريايی دفاع مقدس بهرهمند شوند.
رئيس سازمان اردويی و گردشگری راهيان نور بسيج از اعزام 140 هزار نفر برای بازديد مناطق عملياتی دريايی در سال گذشته خبر داد و اذعان كرد: جوانان بايد با حماسه و از خودگذشتگیهای دانشآموزان آن دوران كه عليرغم سن كم، حماسه آفريدند آشنا شوند و سيره زندگی آنان را سرلوحه امور زندگی خود قرار دهند.
وی در پايان اظهار كرد: دانشآموزان با شركت در اين اردوها ضمن اينكه با زندگی آنان آشنا میشوند بايد با انتقال اين حماسه و فداكاریها سهم خود را در جهت گسترش فرهنگ ايثار و شهادت در جامعه ايفا كنند.