مدرس مجمع قاريان و حافظان آستان مقدس هلال بن علی(ع) گفت: بيش از 3 ماه است به صورت شبانهروز برای موفقيت در مرحله چهارم ششمين دوره طرح ارزيابی و اعطای مدرك تخصصی به حافظان قرآن كريم تلاش میكنم.
«مجتبی بيابانپور آرانی» افزود: طبق مصوبات سازمان دارالقرآنالكريم، من به دليل داشتن مدرك فوق ليسانس علوم قرآنی از شركت در آزمون مرحله اول اين دوره يعنی ترجمه آيات كلامالله مجيد، معاف بودم.
وی با بيان اينكه در مرحله دوم كه به صورت شفاهی برگزار شد، محفوظات شركت كنندگان از 30 جزء قرآن مورد سنجش قرار گرفت، تصريح كرد: در آزمون مرحله دوم، حد نصاب بالايی برای افرادی كه میخواستند به سمت اخذ مدرك درجه يك حفظ قرآن حركت كنند، در نظر گرفته شده بود؛ به طوری كه شركتكنندگان بايد علاوه بر حسن حفظ، مسائل تخصصی قرائت قرآن را رعايت میكردند كه من با همت و پشتكار موفق به كسب نمره قابل قبولی شدم.
بيابانپور درباره سومين مرحله آزمون نيز گفت: برای موفقيت در آزمون مرحله سوم ششمين دوره طرح ارزيابی و اعطای مدرك تخصصی به حافظان قرآن كريم كه مربوط به مفردات قرآن كريم بود، شركتكنندگان بايد از 180، حداقل 150 نمره كسب میكردند كه من با توكل به خداوند اين مرحله را نيز با موفقيت پشت سر گذاشتم.
مدرس مجمع قاريان و حافظان هلال با اشاره به اينكه پس از سپری كردن اين مرحله، مدركی مبنی بر 10 سال تدريس حفظ قرآن ارائه دادم كه با بررسیهای انجام شده، مسئولان گزينش به صحت اين ادعا پیبردند، افزود: پس از اثبات، فرصت داشتم برای آزمون روز جمعه كه تفسير 15 جزء قرآن كريم است، مطالعه داشته باشم.
بيابان پور با اشاره به تلاشهای شبانهروزی برای آزمون مرحله نهايی، آمادگی خود برای شركت در اين آزمون را 90 درصد ارزيابی كرد و افزود: مطالعه كتابهای مختلف قرآنی، حدود 6 ماه فعاليتهای كلی من را تحت تاثير قرار داده و بيش از دو ماه است كه به طور شبانهروز برای اين آزمون تلاش میكنم.
وی مرحله نهايی آزمون طرح ارزيابی و اعطای مدرك تخصصی به حافظان قرآن كريم با توجه به تستی و تشريحی بودن سوالات و همچنين حجم بالای كتابها به ويژه مسائل مطرح شده در «تفسيرالميزان» سخت دانست و گفت: اميدوارم سوالات مطرح شده در آزمون جمعه از جزئيات نباشد، چرا كه به خاطر سپردن برخی موضوعات جزئی بسيار مشكل است.