کد خبر: 2569679
تاریخ انتشار : ۱۰ مرداد ۱۳۹۲ - ۲۳:۵۹

روز قدس بيانگر پايبندی به انديشه وحدت در مقابل زورگويان است

گروه سیاسی: مسئول دفتر تبليغات اسلامی شعبه جنوب شرق‌ گفت: روز قدس ميراث گران‌بهای بنيانگذار فقيد جمهوری اسلامی و بيانگر اعتقاد و پايبندی‌ به انديشه وحدت و انسجام اسلامی مقابل زورگويان عرصه جهانی است.

حجت‌الاسلام ناروئی، مسئول دفتر تبليغات اسلامی شعبه جنوب شرق در گفت وگو با خبرگزاری بين المللی قرآن(ايكنا) شعبه سيستان و بلوچستان‌، ‌گفت: روز قدس ميراث گران‌بهای بنيانگذار فقيد جمهوری اسلامی و نشانی از عمق دور انديشی و هوشمندی امام خمينی(ره) است كه بيانگر اعتقاد و پايبندی‌ به انديشه وحدت و انسجام اسلامی مقابل زورگويان عرصه جهانی است.
وی با بيان اينكه امت اسلامی امسال در شرايطی به پيشواز روز جهانی قدس می‌شتابد كه جهان اسلام در حلقه محاصره دسيسه‌های خطرناك صهيونيسم بين‌المللی قرار دارد، افزود: تكاپوی توطئه‌آميز صهيونی آمريكايی برای به تسليم كشاندن فلسطينيان در برابر مطامع اسرائيل از طريق برخی افراد و جريان‌های سازشكار و بی‌شخصيت فلسطينی بی‌وقفه ادامه دارد و كانون‌های قدرت يهودی و ماسونی جهان، محور مقاومت در منطقه را به طرز وحشيانه‌ای نشانه گرفته است.
مسئول دفتر تبليغات اسلامی شعبه جنوب شرق گفت: اما امروز رويای صهيونيست‌ها در ايجاد اسرائيل بزرگ از نيل تا فرات، تبخير شده‌ است و شكست‌های پی درپی طرح‌های ظالمانه و يك جانبه صلح و سازش و شكل‌گيری جبهه ضد صهيونيستی و موج استكبارستيزی در اقصی نقاط گيتی اين حقيقت را آشكار ساخته است كه آرمان قدس و چشم اندازی كه حضرت امام(ره) و مقام معظم رهبری برای فلسطين و منطقه حساس و راهبردی خاورميانه ترسيم كرده اند در آينده ای نزديك تحقق خواهد يافت و جهان اسلام به قدرت برتر و بلامنازع عالم تبديل می شود.
حجت‌الاسلام ناروئی گفت: همان‌طور كه شب قدر را تا صبح به بيداری می‌گذرانيم و با دعا و تضرع خود به درگاه الهی، می‌خواهيم كه آينده مطلوب برای ما رقم زده شود، روز قدس و همه اين ايام حساس را كه ليلۀ‌القدر تاريخ اسلام است به بيداری و هشياری بگذرانيم و تا مطلع‌الفجر نجات ملت‌های مسلمان و مخصوصاً ملت شجاع و مظلوم فلسطين، دست از تلاش نكشيم.
captcha