کد خبر: 2569986
تاریخ انتشار : ۱۲ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۹:۴۱

آشنايی 4 ميليون نفر با سوره «حجرات» بسيار ارزشمند است

گروه فعاليت‌های قرآنی: وزير فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: طرح فراگير «قرآن، كتاب زندگی» به آشنايی نزديك به چهار ميليون نفر با مفاهيم والای سوره مباركه «حجرات» منجر شد كه اين عملی بسيار ارزشمند است.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، آئين اختتاميه طرح فراگير «قرآن، كتاب زندگی» شب گذشته، 11 مردادماه در محل مصلی امام خمينی(ره) و با حضور سيدمحمد حسينی، وزير فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدحسين محمدزاده، مدير راديو قرآن، حجت‌الاسلام والمسلمين حميد محمدی، معاون قرآن عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، لاله افتخاری، رئيس فراكسيون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی و جمعی از مردم شهر نمونه قرآنی آران و بيدگل برگزار شد.
سيدمحمد حسينی، وزير فرهنگ و ارشاد اسلامی در سخنانی كه در اين مراسم ايراد كرد، ضمن عرض سلام و خدا قوت به مجريان اين طرح فراگير به حضور اهالی شهر نمونه قرآنی كشور، آران و بيدگل در سالن اشاره و اظهار كرد: همه مردم كشور مراسم جزء‌خوانی امامزاده هلال(ع) را ديده‌اند و بنده به سهم خودم از بانيان اين مراسم تشكر می‌كنم.
وی در ادامه به راديو قرآن اشاره و آن را محصول جمهوری اسلامی ايران دانست كه 30 سال است در خدمت قرآن بوده و هست و جا دارد به همين مناسبت از مديران و مسئولان آن كمال تشكر را به عمل‌ آورده شود كه هر ساله دل‌های عاشقان قرآن را در ماه مبارك معطوف به سوره‌ای از قرآن می‌كنند.
حسينی به برنامه‌ سال جاری راديو قرآن اشاره كرد و ادامه داد: در سال جاری نيز اين طرح فراگير به آشنايی نزديك به چهار ميليون نفر با مفاهيم والای سوره مباركه «حجرات» منجر شد، عملی بسيار ارزشمند است. سوره‌ای كه به سوره اخلاق شهرت دارد و اخلاق همان مسأله‌ای است كه جامعه‌ ما و جامعه جهانی به آن بسيار نيازمند است.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامی با بيان اينكه بسياری از مشكلات و آلام بشر ناشی از دوری از اخلاق است، عنوان كرد: اگر دستورات آيات سوره «حجرات» در ميان افراد اجرا شود، بسياری از مشكلات اخلاقی جهانيان برطرف می‌شود.
وی در بخش ديگری از سخنان خود به اعجاز قرآن در تاثيرگذاری بر روح انسان‌ها اشاره كرد و گفت: اعجاز قرآن در تاثيرگذاری آن و توانايی ايجاد تحول در انسان است و آن يعنی انسان‌های قبل از بعثت را به سلمان، ابوذر، مقداد و ... تبديل می‌كند. اين سوره نيز از سوره‌های اخلاقی قرآن محسوب می‌شود و در عين حال كه همه قرآن اخلاقی است.
حسينی افزود: در اين سوره نحوه تعامل افراد در جامعه با يكديگر مشخص و از پرداختن به برخی رذائل اخلاقی نهی شده است، رذائلی هم‌چون تمسخر، شايعه پراكنی، نام ناشايست روی ديگران گذاشتن و ... و از طرفی نيز بر اخوت و اصلاح ميان افراد تاكيد دارد.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامی با بيان اينكه در اين سوره است كه همه برتری‌های قومی و نژادی كنار زده می‌شود و معيار پارسايی و تقوا برای برتری انسان‌ها معرفی شده است، ادامه داد: جامعه ما در اين روزگار بسيار به اخلاق محتاج است و اين احتياج در همه حوزه‌‌ها خودنمايی می‌كند.
وی ادامه داد: در زمينه اخلاق هر چه ميزان اطلاع مردم با تعميق و تفكر در آيات بيشتر شود، از ميزان ناهنجاری‌های اخلاقی هم كاسته می‌شود.
captcha