به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاعرسانی «On Islam»، اين تظاهرات كه از ساعت 7:30 صبح امروز به وقت محلی از نزديكی باب المغاربه در كنار ديوار براق آغاز شده، به صورت نمادين با هدف فشار آوردن به پليس اسرائيل برای اجازه دادن به آنها، برای وارد شدن به مسجد از همه دروازهها، ادامه يافته است.
خاخامهای ارشد و سياستمداران صهيونيستی به همراه روزنامهنگاران و اعضای حزب راستگرای ليكود اسرائيل نيز در اين تظاهرات شركت دارند.
يورشهای مكرر صهيونيستها به مسجدالاقصی و وارد آوردن فشار، با هدف تقسيم مسجدالاقصی و برقراری شرايط جديد در اين مسجد انجام میشود.
اقدامات همه جانبه صهيونيستها برای غبضه كامل فلسطين و ميراث فلسطينيان همچنان ادامه دارد.
روزنامه صهيونيستی هاآرتص ديروز، 15 مردادماه، از تصميم وزير اقتصاد رژيم غاصب برای ساختوساز واحدهای مسكونی جديد در سرزمينهای اشغالی به ويژه قدس خبر داد.
اين روزنامه نوشت: وزير اقتصاد اسرائيل میگويد كه حزب او تصميمات دولت اسرائيل برای هرگونه توقف در روند ساختوساز در قدس و كرانه باختری را نمیپذيرد.