کد خبر: 2574912
تاریخ انتشار : ۲۳ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۸:۴۱

عرضه بسته فرهنگی قرآن، مفاتيح‌‌الجنان و صحيفه سجاديه در آينده نزديك

گروه ادب: مدير انتشارات تلاوت اظهار كرد: قرآن كريم، صحيفه سجاديه و مفاتيح‌الجنان در قالب يك بسته فرهنگی و با جلد چرمی و قطع پالتويی به زودی وارد بازار نشر می‌شود.

حسن تفكری، مدير مسئول انتشارات تلاوت در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، از انتشار كتاب «روش تدريس روخوانی قرآن كريم» خبر داد و اظهار كرد: اين كتاب نحوه تدريس كتاب «روخوانی نور» را شرح می‌دهد كه به قلم محمد خواجوی و احمد حاجی‌شريف نگاشته شده است.
وی ادامه داد: كتاب حاضر را نيز همان اساتيد نگاشته‌اند. اين كتاب به تازگی و در قطع وزيری با تأليف خواجوی و حاجی‌شريف به قيمت دو هزار و پانصد تومان در صد و بيست و هشت صفحه منتشر شده است.
تفكری اضافه كرد: كتاب «آموزش مفاهيم» به قلم استاد وكيل كه در 9 جلد منتشر شده بود نيز مجدداً به چاپ رسيد؛ همچنين كتاب استاد سيدمحسن موسوی با نام «حليةالقرآن» كه در دو جلد منتشر شده بود نيز دوباره به چاپ سپرده شد. در موضوع تجديد چاپ‌ها، كتاب «مهارت‌های تدريس و روانشناسی در آموزش قرآن» استاد فلاح نيز به تازگی تجديد چاپ شد.
مدير انتشارات تلاوت از چاپ مجموعه جديدی در اين مركز خبر داد و اظهار كرد: سه اثر ارزشمند قرآن كريم، صحيفه سجاديه و مفاتيح‌الجنان به شكل بسته فرهنگی با جلد چرمی به زودی وارد بازار نشر می‌شود. اين مجموعه در قطع پالتويی منتشر خواهد شد. البته پيش از اين هم اين قرآن به چاپ رسيده بود كه به دليل استقبال عمومی از آن، تجديد چاپ می‌شود.
وی از احتمال انتشار نهج‌البلاغه نيز در آينده نزديك در همين قطع و با همين شكل خبر و ادامه داد: لوح‌های فشرده قاريان برجسته نيز به صورت گلچين در قالب يك لوح فشرده آماده توزيع شده است كه درآن از قرائت اساتيد برجسته ايرانی و مصری استفاده شده كه به همراه آموزش‌های تجويد و روخوانی برخی از اساتيد برجسته عرضه می‌شود.
captcha