کد خبر: 2578218
تاریخ انتشار : ۳۰ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۹

همايش پزشكان حج تمتع برگزار می‌شود/ بررسی بيماری‌های ويروسی شايع

گروه سلامت: همايش پزشكان و نيروهای اعزامی مركز پزشكی حج و زيارت هلال احمر ويژه تمتع 92، روز پنجشنبه، 7 شهريور در سالن همايش‌های سازمان حج و زيارت برگزار و بيماری‌های ويروسی شايع حج تمتع در آن بررسی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، همايش پزشكان و نيروهای اعزامی مركز پزشكی حج و زيارت هلال احمر، ويژه تمتع 92 روز پنجشنبه، 7 شهريور در سالن همايش‌های سازمان حج و زيارت برگزار می‌شود.
موضوعات علمی، آموزشی و پيشگيری از بيماری‌های ويروسی و نيز توجيه فعاليت‌های مركز در عمليات حج تمتع سال جاری از جمله اهداف برگزاری اين همايش است.
لازم به ذكر است اين همايش از 7:30 تا 19 در سالن همايش‌های سازمان حج و زيارت، واقع در خيابان آزادی، نبش رودكی برگزار می‌شود و حضور همه پزشكان و نيروهای اعزامی مركز پزشكی حج و زيارت ویِژه تمتع سال جاری در آن الزامی است.
captcha