به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا)، زهرا سالاروند، حافظ كل قرآن كريم در اسلامشهر است. وی در سال 88، 20 جزء از قرآن كريم را حفظ بود و قصد داشت تا سال 89 كل قرآن را حفظ كند.
منزلشان در شهرك لاله پايينتر از باغ نرده است. مادرش از چگونگی ورود زهرا به كلاس قرآن میگويد: من خودم در كانون قرآن مهديه كلاس آموزش قرآن میرفتم و چون زهرا خواهری نداشت در منزل تنها میماند مجبور شدم او را نيز همراه خودم ببرم. بعد از مدتی برای زهرا دفتری تهيه كردم تا در كلاس سرگرم شود تا مشكلی پيش نيايد.
وی ادامه داد: زهرا تمام صحبتهای كلاس را از روی تخته سياه يادداشت میكرد. در منزل ديدم از من بهتر ياد میگيرد. موضوع را با معلم قرآن در ميان گذاشتم از زهرا تست گرفت و گفت كه اين بچه استعداد خوبی برای يادگيری قرآن دارد.
زهرا سالاروند نيز با تأييد سخنان مادر، بيان كرد: از سال 78 آموزش قرآن را شروع كردم و 11 جزء قرآن كريم را در دارالقرآن تهران حفظ كردم و در ادامه در منزل با نوار استاد پرهيزگار كار حفظ را ادامه دادم. حفظ قرآن حافظهام را تقويت میكرد.
وی ادامه داد: در مدرسه نيز معلم عربی از من سؤالی نمیكرد، در مرحله استانی مسابقات قرآن سازمان اوقاف و امور خيريه نفر دوم شدم و سال بعد نيز در مسابقات قرآن اين سازمان در رشته حفظ كل قرآن مقام اول را كسب كردم.
زهرا سالاروند در حال حاظر تحصيلات خود را در رشته ادبيات زبان عربی به پايان رسانده و در حجاب نمونه است.