کد خبر: 2580511
تاریخ انتشار : ۰۴ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۹

برنامه «اسرا» امشب به قرائت‌های تقليدی سبك منشاوی می‌پردازد

گروه فعاليت‌های قرآنی: برنامه تلويزيونی «اسرا» امشب، چهارم شهريورماه به قرائت‌های تقليدی سبك استاد منشاوی می‌پردازد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، برنامه «اسرا» كه هر شب در قالب مسابقه تلويزيونی به روی آنتن شبكه قرآن و معارف سيما می‌رود، امشب، چهارم شهريورماه به قرائت‌های تقليدی سبك استاد منشاوی می‌پردازد.
بنابر اين گزارش، اين برنامه كه تهيه‌كنندگی آن را علی اكرمی بر عهده دارد از ساعت 21 تا 22 با حضور محمد عباسی، قاری بين‌المللی قرآن پخش خواهد شد.
همچنين، برنامه طرح قرآنی 1447 شبكه قرآن و معارف سيما از ديگر برنامه‌های روزانه اين شبكه تلويزيونی است كه عصر امروز، چهارم شهريورماه از ساعت 17 تا 19 با حضور كريم دولتی، كارشناس قرآنی به روی آنتن می‌رود.
اين برنامه تلويزيونی كه تهيه‌كنندگی آن را محمدجواد قليچ‌خانی بر عهده دارد، امروز، چهارم شهريورماه به حفظ آيات 19 تا 22 سوره مباركه «انسان» می‌پردازد.
captcha