سعيد مشهدی، عضو مؤسس اتحاديه رسانههای ديجيتال اسلامی، در گفتوگو با خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا)، با اشاره به امضای تفاهمنامه برای تسهيل در امر صادرات محصولات فرهنگی، اظهار كرد: در اواخر دولت دهم، تفاهمنامهای برای صادرات محصولات فرهنگی با محوريت قم ميان وزير فرهنگ و ارشاد اسلامی سابق، رئيس سازمان توسعه تجارت ايران و استاندار قم منعقد شد.
وی ادامه داد: براساس اين تفاهمنامه، روند صادرات محصولات فرهنگی به ويژه محصولات ديجيتال در كشور به سهولت فراهم می شود تا از اين طريق بتوانيم فرهنگ اسلامی ـ ايرانی را به جهان معرفی كنيم.
مشهدی تصريح كرد: براساس اين تفاهمنامه، استانداری استان قم موظف به تأمين فضا و اختصاص زمين، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی موظف به ارائه يارانه صادرات محصولات فرهنگی و سازمان توسعه تجارت ايران نيز بايد كنسرسيومها را تشكيل دهد.