کد خبر: 2581699
تاریخ انتشار : ۰۶ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۵

برنامه «تفسير جوان» پنجشنبه‌ها از راديو قرآن پخش می‌شود

گروه فعاليت‌های قرآنی: برنامه راديويی «تفسير جوان» كاری از گروه تفسير شبكه راديويی قرآن پنجشنبه‌ها از اين شبكه راديويی پخش می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، برنامه راديويی «تفسير جوان» كاری از گروه تفسير شبكه راديويی قرآن است كه از اين پس روزهای پنجشنبه هر هفته با هدف بهره‌گيری مناسب جوانان از منابع تفسيری به روی آنتن راديو قرآن می‌رود.
بنابر اين گزارش، اين برنامه راديويی با بيانی ساده در قالب كارگاهی و با موضوع «تدبر در قرآن كريم» و «آموزش تدبر در قرآن» از شبكه راديويی قرآن پخش می‌شود.
در كارگروه برنامه پنجشنبه، هفتم شهريورماه كه از ساعت 22:10 پخش خواهد شد، حجت‌الاسلام والمسلمين علی صبوحی به عنوان كارشناس برنامه و جمعی از دانشجويان موضوع آيات قرآن با محوريت تدبر در قرآن را مورد بحث و بررسی قرار می‌دهند.
يادآور می‌شود، برنامه راديويی «تفسير جوان» به سردبيری فاطمه گنجی و تهيه‌كنندگی سيدمحمدرضا ميری بر روی موج اف ام رديف 100 مگاهرتز پخش می‌شود.
captcha