کد خبر: 2584653
تاریخ انتشار : ۱۳ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۶

حفظ آيات 38 تا 45 سوره مرسلات امروز در برنامه قرآنی 1447

گروه فعاليت‌های قرآنی: در برنامه قرآنی 1447 شبكه قرآن و معارف سيما كه امروز، 13 شهريورماه به روی آنتن اين شبكه تلويزيونی می‌رود، حفظ آيات 38 تا 45 سوره «مرسلات» مورد توجه خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، برنامه قرآنی 1447 شبكه قرآن و معارف سيما كه از نخستين روز اجرای اين طرح هر روز از ساعت 17 تا 19 برای بانوان، آقايان و نوجوانان به روی آنتن رفته امروز، 13 شهريورماه در آخرين روزهای اجرای طرح قرآنی 1447 به حفظ آيات 38 تا 45 سوره مباركه «مرسلات» می‌پردازد.
بنابر اين گزارش، برنامه قرآنی 1447 امروز، 13 شهريورماه با حضور آقايان اجرا می‌شود كه كريم دولتی به عنوان كارشناس قرآنی در اين برنامه حضور داشته و نكاتی را پيرامون حفظ آيات 38 تا 45 سوره «مرسلات» بيان می‌كند.
اين برنامه تلويزيونی كه تهيه‌كنندگی آن را محمدجواد قليچ‌خانی بر عهده دارد با اجرای محمدهادی صلح‌جو و هادی ربيعی به روی آنتن شبكه قرآن و معارف سيما می‌رود.
همچنين، برنامه «ياد خدا» از ديگر برنامه‌های شبكه قرآن و معارف سيما است كه امروز، 13 شهريورماه با حضور حجت‌الاسلام والمسلمين پناهيان به عنوان كارشناس دينی برنامه از ساعت 19 تا 20 از شبكه قرآن و معارف سيما پخش می‌شود.
يادآور می‌شود، برنامه تلويزيونی «ياد خدا» كه تهيه‌كنندگی آن را يونس قاسمی بر عهده دارد با اجرای محمدحسين صيرفی به روی آنتن اين شبكه تلويزيونی می‌رود.
captcha