کد خبر: 2584756
تاریخ انتشار : ۱۳ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۲

«دلتنگی‌های عاشقانه» برای دهه فجر آماده می‌‌شود

گروه هنر: «دلتنگی‌های عاشقانه» عنوان يك كار دفاع مقدسی است كه برای اولين‌بار در جشنواره فجر روی پرده خواهد رفت.

محمدرضا شرف‌الدين، تهيه‌كننده فيلم سينمايی «دلتنگی‌های عاشقانه» در گفت‌و‌گو با با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) با بيان اينكه اين فيلم سينمايی حتما در جشنواره فيلم فجر به نمايش در خواهد آمد، اظهار كرد: اين فيلم سينمايی با توجه به بيماری كه برای من پيش آمد كمی دستخوش تعويق شد، اما خوشبختانه اخيرا كارهای پايانی آن در حال انجام است تا در جشنواره فيلم فجر شاهد پخش اين فيلم سينمايی باشيم. اين كار سينمايی را كه در گونه دفاع مقدس توليد شده رضا اعظميان كارگردانی كرده است.
وی افزود: می‌خواستيم در اين كار سينمای برای برخی بخش‌ها از تصاوير آرشيو استفاده كنيم، اما با ارزيابی‌هايی كه به عمل آمد اين كار امكان پذير نبود، بنابراين با ارزيابی كه به عمل آمد مجبور به بازسازی چند پلان شديم. اقدامی كه كليت كار را كمی دستخوش تعويق كرد.
اين تهيه كننده سينما گفت: فيلمنامه «دلتنگی‌های عاشقانه» يكی از متن‌های خوب سينمای دفاع مقدس است كه من تا به حال با آن رو به رو نشده‌ام به همين دليل اميد دارم كه كيفيت كار از استانداردهای لازم سود برده باشد تا كاری در خور توجه در اين ژانر توليد شود.
وی درباره داستان اين فيلم سينمايی گفت: فيلم «دلتنگی‌های عاشقانه» داستان فرشته و منوچهر است كه به هنگام بازگشت از ماه عسل متوجه حمله نيروهای عراقی به ايران شده و زندگی عاشقانه‌شان دستخوش تغييراتی می‌شود. در اين فيلم محمدرضا فروتن، ميترا حجار، رويا تيموريان، شاهرخ فروتنيان، سيامك اطلسی، مريم كاويانی، شيوا خنياگر و … بازی می‌كنند.
فهرست عوامل اصلی اين پروژه عبارتند از نويسنده و كارگردان: رضا اعظميان، مدير فيلمبرداری: نادر معصومی، مدير صدابرداری: حسين بشاش، طراح صحنه: مجيد ليلاجی، طراح لباس: ژاله زكی‌زاده، طراح گريم: محمدرضا قومی، برنامه‌ريز و دستيار كارگردان: داوود بابايی، مدير توليد: رحمت عبدالله‌زاده، جانشين توليد: محمد حسين شرف الدين، مدير تداركات: سجاد نوری، عكس: حبيب مجيدی و تهيه‌كننده: محمدرضا شرف‌الدين.
captcha