کد خبر: 2585185
تاریخ انتشار : ۱۵ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۶:۳۲

عامل بروز ناهنجاری‌های اجتماعی بی‌توجهی به نماز است/ لزوم توجه به توليدات سينمايی با محتوای ارزشی

گروه اجتماعی:‌ امام جمعه موقت شيراز عامل بروز ناهنجاری‌های اجتماعی را بی‌‌توجهی به نماز دانست و بر ضرورت توجه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به توليدات سينمايی با هدف شكوفا شدن شاخص‌های انسانی در جامعه و ترويج اخلاق اسلامی و انسانی تأكيد كرد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه فارس، حجت‌الاسلام سيدابوفاضل رضوی‌ اردكانی، امام جمعه موقت شيراز جمعه، 15 شهريورماه در خطبه‌های نماز جمعه این شهر، اقامه نماز و توجه به اين واجب الهی را ريشه حل بسياری از ناهنجاری‌ها و مشكلات جامعه ارزيابی و تصريح كرد: هر چه از ناهنجاری در برخی محيط‌ها ديده می‌شود، از بی‌توجهی به اقامه نماز نشئت گرفته است.
وی، با انتقاد از بی‌توجهی برخی دختران و پسران جوان به ظواهر اسلامی، گفت: برخی پوشش‌ها و آرايش‌ها كه امروز در دختران و پسران می‌بينيم، در غرب هم ديده نمی‌شود.
حجت‌الاسلام رضوی ‌اردكانی لزوم توجه خانواده‌ها به نماز را امری ضروری توصيف و تأكيد كرد: هر چه از گناه و ناهنجاری در جامعه ديده می‌شود، به‌واسطه فاصله ‌گرفتن جوانان از نماز است و والدين بايد در گرايش جوانان به نماز تلاش كنند.
امام جمعه موقت شيراز در ادامه سخنان خود، خواستار توجه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به موضوع سينما و توليدات فيلم در اين حوزه شد و گفت: وزارت ارشاد در صدور مجوز به توليدات سينمايی دقت بيشتری لحاظ كند.
وی، لزوم توجه صدا و سيما به توليد فيلم‌ها و برنامه‌هايی با هدف شكوفا شدن شاخص‌های انسانی در جامعه و ترويج اخلاق اسلامی و انسانی را نيز متذكر و خواستار شد.
حجت‌الاسلام رضوی اردكانی در ادامه با اشاره به اينكه اكثر وزرا به حيطه مسئوليت خود تسلط كافی دارند، افزود: امروز در حيطه مديران استانی نيز بايد با تحقيق و پژوهش و دقت كافی عمل كرد.
وی خاطرنشان كرد:‌ شايسته‌سالاری از شعارهای رئيس ‌جمهور بوده كه در انتخاب‌ وزرا نيز به آن توجه شد، اميدواريم وزرا نيز در انتخاب مديران كل و استانی، به اين مهم توجه كنند.
نويسنده كتاب «مختارنامه» تصريح كرد: برخی مديران كل در استان‌ها عملكرد قابل قبولی داشته‌اند، اما برخی ديگر طی اين سال‌ها اقدام قابل توجهی انجام نداده‌اند.
امام جمعه موقت شيراز با تصريح اينكه در فارس مديران شايسته و خدمت‌گزار كم نيستند، گفت: البته برخی مسئولان در ادارات كارايی ندارند، اگر اين روند هم ادامه داشته باشد، نام اين اداره‌ها از تريبون نماز جمعه اعلام می‌شود تا مسئولان بالاتر فكری به حال آنها كنند.
وی با يادآوری اينكه مسئولان و واحدهای حراست به‌عنوان چشمان نظام در بعد نظارت بر عملكرد مديران، خواستار معرفی مسئولانی كه دچار فساد اداری شده‌اند به مردم شد.
captcha