کد خبر: 2585532
تاریخ انتشار : ۱۶ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۹:۰۶

دهمين جلسه طرح حيات فاطمی در بروجن بر‌گزار شد

دهمين جلسه طرح حيات فاطمی پنج‌شنبه، 14 شهريور‌ماه در سالن فرهنگی سپاه حسينيه ثارالله شهرستان بروجن بر‌گزار شد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، حجت‌الاسلام والمسلمين مجيد الهيان، رئيس اداره تبليغات اسلامی شهرستان بروجن گفت: در ادامه طرح حيات طيبه فاطمی بيش از 700 نفر از بانوان و آقايان شهرستان بروجن در سالن فرهنگی سپاه حسينيه ثارالله گرد هم آمدند تا دهمين جلسه از طرح حيات طيبه‌ فاطمی را با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمين رضايی قمی به پايان ببرند.
وی افزود: اين مراسم در حالی پايان پذيرفت كه آزمون پايانی طرح نيز به صورت سؤالات تستی از شركت‌كنندگان انجام پذيرفت و اميد است با همكاری و همت و تلاش مسئولان اين دوره به عنوان دوره ضمن خدمت جهت فرهنگيان و شاغلان ادارات محسوب شود.
الهيان گفت: با هماهنگی‌های به عمل آمده و با راه‌اندازی پايگاه ‌اطلاع‌رسانی سبك زندگی فاطمی و سامانه پيامكی اين طرح همه ساله در شهرستان بروجن برگزار خواهد شد و از بين شركت‌كنندگان همكار افتخاری جهت پيشبرد اهداف متعالی طرح انتخاب می‌شود.
ياد‌آور می‌شود، مراسم اختتاميه روز چهارشنبه، 20 شهريورماه در سالن شهيد تند گويان شهر بروجن بر‌گزار می‌شود.
captcha