کد خبر: 2585766
تاریخ انتشار : ۱۶ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۵:۰۰

25 استان كشور جهت تأييد ششم موقوفات مورد بررسی قرار گرفته‌اند

گروه اجتماعی: كارشناس آمار و شناسايی موقوفات اداره‌كل اسناد و ثبتی سازمان اوقاف و امور خيريه كشور‌ با اشاره به اجرای تأييد ششم در اين سازمان گفت: تاكنون موقوفات 25 استان جهت تأييد ششم مورد بررسی قرار گرفته‌اند.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه فارس، اميد رضايی، كارشناس آمار و شناسايی موقوفات اداره‌كل اسناد و ثبتی سازمان اوقاف و امور خيريه كشور امروز شنبه، 16 شهريورماه در جمع خبرنگاران در شيراز گفت: تأييد ششم يك حركت بی‌سابقه در كشور است كه با دقت كامل تمام نيات واقفان بازبينی و اسناد آن‌ها استنساق می‌شود و سپس در يك چارچوب اداری قرار می‌گيرد كه توسط اداره اجرايی، اداره‌كل و ستاد مركزی قرارگاه قدر به تأييد می‌رسند.
رضايی تصريح كرد: برای تأييد ششم موقوفات در كل كشور همزمان 5 گروه اين كار را بر‌عهده دارند و از استان‌هايی كه از نظر موقوفات پردرآمد بودند شروع شده و در نهايت به استان‌هايی كه موقوفات كم‌درآمدتری دارند ختم می‌شود و تاكنون موقوفات 25 استان مورد بررسی قرار گرفته‌اند.
وی ادامه داد: اين كار توسط كارشناسان خبره صورت می‌پذيرد كه بازنويسی، اسكن سند، تطبيق آن‌ها، استخراج و تسهيم نيات بر اساس وقف‌نامه از جمله كارهايی است كه كارشناسان در دستور كار خود قرار داده‌اند.
كارشناس آمار و شناسايی موقوفات اداره‌كل اسناد و ثبتی سازمان اوقاف با اشاره به دقت اين عمل بيان كرد: اهميت اين كار اين است كه وقف‌نامه‌ها با دقت بيش از 90 درصد استنساق شده و برای اولين بار در كشور كليه اسناد با يك روش مشخص و در چارچوب كل كشور مورد بازخوانی و تايپ قرار گرفته‌اند و كار نظارت و بررسی توسط كارگروه قدر صورت می‌پذيرد.
وی در پايان با تصريح اينكه استان فارس دارای 345 موقوفه متصرفی درآمدزا است كه تاكنون 102 مورد از اسناد به تأييد ششم رسيده‌اند، خاطرنشان كرد: در استان فارس اين كار به‌خوبی انجام گرفته است و عملكرد اوقاف فارس در سامانه قابل قبول است.
captcha