کد خبر: 2586790
تاریخ انتشار : ۱۸ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۲

تعاونی‌ها از ديدگاه فرهنگی به ارزش‌های اخلاقی ـ دينی جامعه توجه دارند

گروه اجتماعي: امام جمعه آشتيان با اشاره به اينكه توسعه تعاون در جامعه بيكاری را كاهش و اشتغال و شكوفايی اقتصادی را افزايش مي‌دهد، اظهار كرد: تعاونی‌ها از بعد اقتصادی امري مؤثر در عدالت اجتماعی و از ديدگاه فرهنگی به ارزش‌های اخلاقی و دينی توجه دارند.

به گزارش خبرگزاري بين‌المللي قرآن(ايكنا) شعبه مركزي، حجت‌الاسلام اسماعيل خاتمی‌نژاد، امام جمعه آشتيان، 18 شهريورماه در ديدار با كاركنان اداره تعاون، كار و رفاه اجتماعی و تعاونگران اين شهرستان، افزود: تعاونی‌ها خدمات بسيار ارزشمندی را در طول سال‌های اخير انجام داده‌اند و هم‌اكنون نيز می‌توانند با ابتكارات خود خدماتی شايان به مردم ارائه دهند.
وی تصريح كرد: تعاون نوعی همكاری سازمان يافته مبتنی بر قواعدی خاص است كه در پرتو مشاركت، همكاری و كمك متقابل مردم نتايج اقتصادی خوبی از جمله شركت دادن همه‌جانبه مردم در اداره امور جامعه دارد. توسعه تعاون در جامعه بيكاری را كاهش و اشتغال و شكوفايی اقتصادی را افزايش مي‌دهد.
امام جمعه آشتیان با اشاره به نقش مهم تعاوني‌ها در در ايجاد اشتغال از تعاونگران خواست با تبليغ و اطلاع‌رسانی مردم را با ظرفيت‌های تعاونی‌ها آشنا كنند.
حجت الاسلام خاتمی نژاد با بيان اينكه تعاونی‌ها در فرايند رشد و تعالی اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و سياسی جامعه تأثير بسزايی دارند، خاطرنشان كرد: تعاونی‌ها از بعد اقتصادی امري مؤثر در عدالت اجتماعی و از ديدگاه فرهنگی به ارزش‌های اخلاقی و دينی توجه دارند.
امام جمعه آشتيان در پايان خاطرنشان كرد: با تقويت روحيه تعاون حس احترام به نفس و خودآگاهی در ميان طبقات متوسط و محروم جامعه تقويت شده و آن‌ها را از قدرتی كه در اختيار دارند، آگاه می‌سازد.
captcha