کد خبر: 2590534
تاریخ انتشار : ۲۵ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۸

شركت 370 فعال قرآنی در طرح قرآنی 1447

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسئول دارالقرآن الکریم تبلیغات اسلامی با بیان اینکه در استان قزوین 370 نفر در طرح قرآنی 1447 شرکت کردند٬ گفت: 13 موسسه و خانه قرآن در این طرح مشارکت داشتند.

جواد قلی‌پور٬ مسئول دارالقرآن الكريم تبليغات اسلامی قزوين در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه قزوين٬ در خصوص طرح قرآنی 1447 عنوان كرد: با توجه به منويات مقام معظم رهبری مبنی بر تربيت بیش از 10 ميليون حافظ قرآن كريم طرح بزرگ قرآنی 1447 با مشاركت و تعامل مؤثر رسانه ملی، نهادها دستگاه‌های دينی و قرآنی كشور برگزار شد.
وی افزود: طرح قرآنی 1447 به منظور بهره‌مندی مخاطبان و بهينه سازی اوقات فراغت تابستانی آنان از آموزه‌های تعالی بخش جزء 29 قرآن كريم در جهت «نشر فرهنگ قرآنی» و «افزايش انس با قرآن» با حفظ آيات الهی تحت عنوان نهضت حفظ قرآن كريم طراحی شده است.
مسئول دارالقرآن الكريم تبليغات اسلامی قزوين با بيان اينكه مسابقات طرح قرآنی 1447 در دو بخش حضوری و غير حضوری در سراسر كشور برگزار شد٬ عنوان كرد: در بخش حضوری شركت‌كنندگان در حفظ جزء 29 قرآن كريم با حضور در مراكز و كانون‌ها٬ درك معنا و مفاهيم جزء 29 قرآن كريم با حضور در مراكز فرهنگی و قرآنی و شركت در برنامه‌های تلويزيونی طرح در استوديو و مراكز استان‌ها شركت داشتند.
وی ادامه داد: در بخش غير حضوری نيز شركت كنندگان از سراسر كشور در بخش‌های، مسابقه حفظ جزء 29 قرآن كريم از طريق تلفن، مسابقه كتبی، مسابقه 30 سؤالی تستی از طريق روزنامه‌های كثيرالانتشار، مسابقات پيامكی، پاسخ با سؤال‌های منتشرشده از سوی ستاد و ارسال پاسخنامه‌ها، مسابقه اينترنتی، مسابقه نقاشی ويژه كودك و نوجوان از مضامين جزء 29 شركت كردند.
قلی‌پور در اشاره به تعداد افراد شركت‌كننده در اين طرح اعلام كرد: در استان قزوين 170 نفر در بخش حفظ جزء 29 قرآن كريم و 200 نفر در رشته ترجمه و مفاهيم شركت كردند.
وی با بيان اينكه 13 موسسه قرآنی و خانه روستايی استان در طرح قرآنی 1447 شركت كردند٬ افزود: از بين 370 شركت‌كننده در اين طرح 15 نفر را برداران تشكيل می‌دهند و همچنين كوچك‌ترين و بزرگ‌ترين شركت‌كننده در اين طرح به ترتيب 12 و 52 سال سن داشتند.
مسئول دارالقرآن ‌الكريم تبليغات اسلامی قزوين در اشاره به در طرح قرآنی 1446 كه در سال گذشته با محوريت جزء 30 قرآن كريم برگزار شد٬ عنوان كرد: در طرح قرآنی 1446 در استان قزوين٬ 480 نفر شركت كرده بودند.
captcha