کد خبر: 2591276
تاریخ انتشار : ۲۶ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۷:۰۷

ديدار خدام رضوی از كودكان مركز اصلاح و تربيت كرمان

گروه اجتماعی: در ادامه حضور خادمان بارگاه ثامن‌الحجج(ع) در كرمان روز سه‌شنبه، 26 شهريورماه كودكان مركز اصلاح و تربيت این استان ميزبان خدام رضوی بودند.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه كرمان، در ادامه حضور خادمان بارگاه ثامن‌الحجج(ع) در كرمان روز سه‌شنبه، 26 شهريورماه كودكان مركز اصلاح و تربيت این استان ميزبان خدام رضوی بودند و خدام بارگاه ملكوتی حضرت رضا(ع) با حضور در كانون اصلاح و تربيت كرمان با 60 نفر از نوجوانان زير 18 سال اين مركز ديدار كردند.
حجت‌الاسلام رضا تاجيك، مسئول فرهنگی كانون اصلاح و تربيت كرمان در اين ديدار با بيان اينكه تعداد 60 نفر از بزهكاران اجتماعی در اين مركز نگهداری می‌شوند، گفت: با توجه به اينكه دست اين افراد از ضريح امام رضا(ع) كوتاه است، برگزاری اين مراسم حال و هوای معنوی خاصی را در اين نوجوانان ايجاد می‌كند.
وی با بیان اینکه از نظر ما اين افراد متخلف نيستند، بلكه به‌دليل شرايط اقتصادی مجبور به انجام تخلف شده‌اند، خاطر نشان كرد: بعضی از اين بچه‌ها 90 حتی 120 روز را روزه می‌گيرند و برخی ديگر آنان حافظ سه تا پنج جزء قرآن هستند.
خدام حرم رضوی با قرائت صلوات خاصّه امام رضا(ع) و مداحی يكی از خدام حرم در حالی‌كه اشك شوق از ديدگان اين نوجوانان جاری بود، معنويت خاصی بر اين مكان حاكم كردند.
captcha