کد خبر: 2591571
تاریخ انتشار : ۲۷ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۰

اكران فيلم «آقای مدير» در كانون پرورش فكری مازندران

فيلم «آقای مدير» همزمان با ولادت با سعادت امام رضا(ع) در كانون پرورش فكری استان مازندران اكران شد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، با توجه با موضوعيت فيلم «آقای مدير» با امام هشتم(ع)، همزمان با ولادت اين امام همام اين اثر هنری در سالن آمفی‌تئاتر اداره‌كل كانون مازندران برای اعضای مراكز فرهنگی و هنری مراكز سه گانه ساری اكران شد.
همچنين، فيلم «آقای مدير» با رويكرد تربيتی توسط كانون پرورش فكری كودكان و نوجوانان به كارگردانی حسن آقاكريمی در سال1390 توليد شد.
نويسنده فيلم‌نامه‌ اين فيلم رضا حيدرنژاد بوده و بازيگران آن را قربان نجفی، معصومه بافنده، عزيز كشاورز و دانش‏آموزان و اهالی روستای بيشه (خرم‌آباد) تشكيل می‌دهند.
خلاصه داستان اين فيلم بدين صورت است كه مدير مدرسه‌ای در روستا، رابطه صميمانه با بچه‌‏ها ندارد، او با وجود معالجات صاحب فرزندی نشده است و تصميم می‏گيرد از امام رضا(ع) حاجت خود را طلب كند.
captcha