کد خبر: 2592649
تاریخ انتشار : ۳۰ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۳:۵۵

ضرورت اهتمام به ترویج نهضت مطالعه مفید برای تقرب به ذات الهی

گروه اجتماعی: منتخب مردم آذربايجان غربی در مجلس خبرگان با بیان اینکه كتاب‌خوانی مؤلفه نيل به الطاف حضرت باريتعالی است، بر ضرورت اهتمام به ترویج نهضت مطالعه مفید از سوی مسئولان میان اقشار مختلف مردم با هدف دست‌یابی به قرب الهی تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه آذربايجان غربی، آيت‌الله سيدعلی اكبر قرشی، منتخب مردم آذربايجان غربی در مجلس خبرگان رهبری در مراسم افتتاحييه دهمين نمايشگاه كتاب اروميه كه امروز شنبه، 30 شهريورماه در پارك جنگلی اين شهر برگزار شد، گفت: يكی از الطاف خداوند به آدمی اين است كه انسان علم و معلومات خود را به ديگران انتقال دهد.
وی افزود: خداوند متعال از بنده‌ای كه دانسته‌های خود را به ديگران انتقال می‌دهد خرسند و راضی می‌شود؛ چراكه در سايه تبادل افكار و انديشه، علم و اسرار پنهان بشری كشف و آشكار می‌شود.
منتخب مردم آذربايجان غربی در مجلس خبرگان ادامه داد: برای مثال يك شخص كارگر و يا پزشك در ظاهر امر با يكديگر تفاوتی ندارند و برابر هستند در حالی كه از لحاظ باطن با يكديگر تمايز اساسی دارند كه اين تفاوت از ميزان مطالعه و علم و دانش آن‌ها نشئت می‌گيرد.
آيت‌الله قرشی ادامه داد: برگزاری نمايشگاه كتاب اروميه از نعمت‌ها و الطاف الهی برای مردم اين شهر است اما در اين راستا بايد شوق و قريحه انسان به مطالعه نيز افزون‌تر باشد تا شخص لذت مطالعه را دريابد.
منتخب مردم آذربايجان غربی در مجلس خبرگان با تأكيد بر ترويج نهضت مطالعه مفید در كشور خاطرنشان كرد: كتاب‌خوانی مؤلفه نيل به الطاف الهی است چون علم و دانش در انسان زمینه‌ساز تقرب الهی می‌شود.
یادآور می‌شود، دهمین نمایشگاه سراسری کتاب ارومیه از امروز، 30 شهریورماه با حضور بیش از 330 ناشر در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی ارومیه به مدت یک هفته با ارائه جدیدترین تازه‌های دنیای نشر میزبان علاقه‌مندان به حوزه کتاب و کتابخوانی است.
captcha