به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) شعبه یزد به نقل از روابط عمومی کانون مساجد یزد، محسن رستگاری مسول دبيرخانه كانون های فرهنگی و هنری مساجد استان یزد از چاپ و توزيع 3 هزار پوستر اوقات شرعی توسط اين دبيرخانه خبر داد.
وی با بيان اينكه تاكنون 3 هزار پوستر اوقات شرعی توسط اين دبيرخانه چاپ شده است افزود: پوسترهای چاپ متعلق به سه شهرستان خاتم، مهريز و تفت می باشد كه جهت توزيع در بين كانون ها و مساجد به ادارات ارشاد شهرستان های مذكور ارسال شده است.
رستگاری هدف از انجام اين كار را رعايت اوقات شرعی جهت اقامه نماز جماعت در مساجد دانست و افزود:اوقات شرعی شهرستان های مذكور به تفكيك از موسسه ژئوفيزيك دانشگاه تهران استخراج شده است.
وی به طراحی زيبا پوستر اوقات شرعی شهرستان های استان اشاره كرد و اظهار داشت:در اين پوستر از احاديث زيبايی در خصوص نماز استفاده شده است.
مسئول دبيرخانه كانون های مساجد استان يزد افزود:اين پوستر در قطع 45*60 توسط كانون فرهنگی و هنری حضرت رقيه (س) ،كانون تخصصی نشر و تبليغات استان و با همكاری ستاد اقامه نماز تهيه و چاپ شده است.