کد خبر: 2595152
تاریخ انتشار : ۰۳ مهر ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۰

انقلاب اسلامی ايران خار چشمی بر چشم مستكبران است

گروه اجتماعی: هفته دفاع مقدس نمونه مثال‌زدنی از مقاومت و ايثارگری مردم كشور در طول تاريخ ايران در مقابله با دشمنان قسم خورده اسلام است، زيرا انقلاب اسلامی ايران تلألو نور در دل مستضعفان و خار چشمی بر چشم مستكبران بود.

عليرضا قاسمی فرزاد، معاون سياسی_امنيتی استانداری همدان چهارشنبه، سوم مهر ماه به مناسبت هفته دفاع مقدس چهارشنبه، سوم مهرماه در جمع اعضاء انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان همدان گفت: هفته دفاع مقدس نمونه مثال‌زدنی از مقاومت و ايثارگری مردم كشور در طول تاريخ ايران در مقابله با دشمنان قسم خورده اسلام است، زيرا انقلاب اسلامی ايران تلألو نور در دل مستضعفان و خار چشمی بر چشم مستكبران بود.
وی افزود: دشمنان بعد از راه انداختن جنگ‌ در نقاط مختلف كه ديدند اقداماتشان ابتر مانده مزدوری مانند صدام را بر عليه ما بسيج كردند، زيرا آنها معتقد بودند به دليل ساختار تازه انقلاب اسلامی، ساختار ارتش نامنظم است و ما توان مقابله با نظام بعثی را نداريم و می‌توانند يك هفته كشور ايران را شكست دهد.
قاسمی فرزاد بيان كرد: امروز دشمنی دشمنان برای انرژی هسته‌ای و اين مسائل نيست بلكه مشكل آنها ماهيت و ذات نظام اسلام است كه همه مستضعفان را بيدار می‌كند و محرومان عليه ظالمان قيام می‌كنند چرا كه نوای اسلام به گوششان رسيده است اما دشمنان در تلاش‌اند كه نگذارند اين صدا به گوش آنان برسد.
وی خاطرنشان كرد: دشمنان در اين راه به هر شيوه‌ای متوسل‌ می‌‌شوند مانند اقدامتات اخيرشان كه تحريم كشور بود، اما ايران هيچ وقت شكست نمی‌خورد، همانگونه كه در سير تاريخی در زمان پيامبر(ص) قصد دشمنان اين بود كه مردم متوجه اسلام و رهنمودهای آن نشوند اما پيامبر(ص) توانستند با انديشه و قدرت خود و اقدامات لازم در اين عرصه اسلام را در طی دو سال در جزيره‌العرب پايه‌گذاری و گسترش دهد.
معاون سياسی_امنيتی استانداری همدان بيان كرد: انجمن‌های اسلامی مايه خير و بركت است حتی كسانی كه به جبهه‌ها اعزام می‌شدند و نيز نخبه‌ترين افراد عضو اين انجمن‌ها بودند، انجمن اسلامی‌ آمنه(س) در كشور به عنوان انجمن برتر در كشور مطرح شده كه اعضای آن از بهترين‌ها هستند.
captcha