کد خبر: 2595403
تاریخ انتشار : ۰۴ مهر ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۳

بيست و چهارمين جشنواره تئاتر فجر فارس به كار خود پايان داد

گروه هنر:‌ مراسم اختتاميه بيست ‌و چهارمين جشنواره تئاتر فجر استان فارس به همت اداره‌كل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس با معرفی گروه‌ها و نفرات برگزيده شب گذشته در تالار حافظ شيراز برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه فارس، مراسم اختتاميه بيست ‌و چهارمين جشنواره تئاتر فجر استان فارس به همت اداره‌كل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و انجمن هنرهای نمايش استان فارس شامگاه چهارشنبه، سوم مهرماه در تالار حافظ شيراز برگزار شد.
در اين مراسم كه با تلاوت قرآن و پخش سرود ملی جمهوری اسلامی برگزار شد احمد همتی، مديركل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان با تبريك به مناسبت فرارسيدن هفته دفاع مقدس و تقدير و تشكر از همه كسانی كه عنوان گروه‌های هنری در اين جشنواره شركت كرده بودند، گفت: از بين گروه‌های شركت كننده 16 گروه به مرحله پايانی راه يافتند كه 8 گروه از شيراز و 8 گروه از شهرستان‌های استان بودند.
وی افزود: اين جشنواره نوعی تكريم شهيد و مقام شهادت است كه هنرمندان استان به 14 هزار و 600 شهيد استان به نوعی ابراز عشق و احترام كردند و به حق اگر همين شهدا نبودند اكنون چنين فضای آرامی در كشور وجود نداشت.
دبير بيست‌ و چهارمين جشنواره تئاتر فجر استان فارس خاطرنشان كرد: برای اولين بار در تاريخ هنر ايران هنرمندانی از گروه هنرهای تجسمی با شركت در جشنواره‌ای در مالزی كه پادشاه و وزير گردشگری اين كشور از آن بازديد كردند، توانستند 12 اثر خود را به فروش برسانند.
همتی تصريح كرد: در خلال جشنواره مالزی يك تفاهم‌نامه در زمينه تئاتر نيز بين شيراز و مالزی امضا شد كه از هنرمندان اين كشور نمايشی در شيراز برگزار شده و پس از آن نيز نمايش‌نامه ضحاك نيز توسط هنرمندان خطه فارس در مالزی اجرا خواهد شد.
وی با اشاره به كمبود سالن‌های استان، اظهار كرد: سالن ابوريحان در حال تعمير و بازسازی بوده و تالار بزرگ جنوب كشور نيز با 18هزار متر مربع و 42 ميليارد تومان اعتبار به زودی كارهای اجرايی آن آغاز خواهد شد.
مديركل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بيان كرد: استان فارس همواره تمدن‌ساز بوده وظيفه هنرمندان تئاتر برقراری ارتباط بين نسل امروز و ديروز خواهد بود.
در ادامه اين برنامه رضا رودكی، رزمنده 8 سال دفاع مقدس شيراز با حضور و بيان خاطره‌های شاد از دوران دفاع مقدس، ابراز كرد: رزمندگان سپاه اسلام از روحيه شاد و با نشاطی برخوردار بودند و متأسفانه هروقت كه درباره شهيدان صحبت كرديم مردم را به گريه انداخته‌ايم.
وی گفت: رزمندگان هر كاری كه انجام دادند برای خدا و در راه رضای خدا و دفاع از كيان جمهوری اسلامی بوده و وظيفه هنرمندان اين است كه صميميت‌ها، رفاقت‌ها، از خودگذشتگی‌ها و عزت رزمندگان جبهه و جنگ است.
يادآور می‌شود، در ادامه اين برنامه از داوران اين دوره و برگزيدگان اين جشنواره تقدير و تشكر شد.
captcha