کد خبر: 2596901
تاریخ انتشار : ۰۸ مهر ۱۳۹۲ - ۰۰:۳۵

امروز بزرگترين دشمن ‌ما به قدرت و توان ما اذعان دارد

فرماندار شهرستان اسلامشهر در جلسه شورای اداری گفت: امروز بزرگترين دشمن ‌ما به قدرت و توان ما اذعان دارد و اين اوج عزت و اقتدار است و همه اينها را مديون خون شهيدان و از خودگذشتگی ايثارگران هستيم.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، جلسه شورای اداری شهرستان اسلامشهر به رياست غلامحسين آرام، فرماندار و با حضور معاونين فرماندار، رؤسای ارگان‌ها و نهادهای اجرايی و اصحاب رسانه برگزار شد.
در اين جلسه پس از تلاوت آياتی از قرآن مجيد، رؤسای ادارات گزارشی از عملكرد و اقدامات انجام شده را به حاضرين ارائه دادند.
سپس در ادامه برنامه، سرهنگ رضا لعلی، فرمانده ناحيه مقاومت بسيج سپاه سيدالشهدا(ع)شهرستان اسلامشهر در سخنانی با اشاره به كسب مقام برتر اين ناحيه در بين 15 ناحيه استان تهران و همچنين كسب رتبه برتر كشوری در جشنواره مالك اشتر از بهره‌برداری از دو پروژه عمرانی و رونمايی از يك پروژه علمی توسط پژوهشگران ناحيه مقاومت بسيج اسلامشهر در هفته جاری خبر داد.
فرماندار اسلامشهر نيز در اين جلسه ضمن گراميداشت هفته دفاع مقدس و روز آتش‌نشان اظهار كرد: شروع جنگ تحميلی را بايد فصل دوم انقلاب اسلامی ناميد، زيرا تمام كشورهای شرق و غرب با تمام توان خود در 2880 روز دفاع مقدس نتوانستند باتوجه به رهبری حضرت امام خمينی(ره) و شهادت‌های رزمندگان و دلاورمردی‌های جانبازان سرافراز ما انقلاب اسلامی را از مسير اصلی خود خارج كنند.
وی با اشاره به جايگاه فعلی جمهوری اسلامی در دنيا تصريح كرد: امروز بزرگترين دشمن ‌ما به قدرت و توان ما اذعان دارد و اين اوج عزت و اقتدار است و همه اينها را مديون خون شهيدان و از خودگذشتگی ايثارگران هستيم.
آرام در پايان تأكيد كرد: مردم متدين و ولايت‌مدار ايران اسلامی نشان دادند كه هميشه آماده دفاع از ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب اسلامی خود هستند.
captcha