کد خبر: 2597990
تاریخ انتشار : ۰۹ مهر ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۲

واكنش مجازی ظريف به اوباما و روزهای بهارستانی توفيقی

گروه سياسی: وزير امور خارجه كشورمان پس از سخنان باراك اوباما در ديدار نتانياهو مبنی بر گزينه‌های ايالات متحده در مورد ايران، در صفحه شخصی توئيتر خود به اين سخنان واكنش نشان داد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، مهم‌ترين اخباری كه امروز، سه‌شنبه، 9 مهرماه مصادف با روز همبستگی و همدردی با كودكان و نوجوانان فلسطينی، بر روی خروجی خبرگزاری‌ها و پايگاه‌های خبری قرار گرفته، به شرح ذيل است:
سردار سيدمهدی فرحی، رئيس سازمان صنايع هوافضای وزارت دفاع با اشاره به سه دستاورد طلايی هواپايه وزارت دفاع گفت: در 6 ماه گذشته شاهد نمايش موشك‌های قادر و نصر هواپايه و فكور 90 بوديم كه موشك هوا به هوای فكور 90 در سال 90 كليد خورد و در دهه فجر سال 91 تست نهايی شد. چندی پيش نيز موشك قادر هواپايه توسط يك جنگنده F4 شليك شد و پس از طی 200 كيلومتر دقيقا به هدف اصابت كرد. فاز بعدی سازمان صنايع هوافضا موشك هواپايه 300 كيلومتری است كه در آينده شاهد آن خواهيم بود.
عبدالرضا مصری، عضو هيئت‌رئيسه مجلس با اشاره به حضور عزت‌الله ضرغامی در نشست غير علنی مجلس گفت: رئيس سازمان صدا و سيما در اين جلسه به ارائه گزارشی در مورد شبكه‌های صدا و سيما و نيز ماهواره‌های مورد استفاده اين سازمان ارائه كرد. وی افزود: ضرغامی با حضور در اين جلسه، گزارشی از ظرفيت‌های موجود صداوسيما در بخش‌های مختلف به نمايندگان ارائه كرد.
جعفر توفيقی، سرپرست وزارت علوم و تحقيقات به منظور ديدار و گفت‌وگو با برخی نمايندگان به مجلس رفت. وی در اين مورد گفت: با توجه به اينكه من در حال حاضر سرپرست وزارت علوم هستم و در آينده نزديك به مجلس معرفی خواهم شد، لازم است تا اكنون با نمايندگان تعامل داشته باشم و اطلاعات كافی در مورد خودم و سوابق علمی، مديريتی، سياسی و اجرايی‌ام را در اختيار نمايندگان بگذارم تا بيشتر با من آشنا شوند.
اتحاديه انجمن‌های اسلامی دانشجويان مستقل در نامه‌ای خطاب به شورای عالی انقلاب فرهنگی با توجه به تغيير و تحولات اخير در دانشگاه آزاد اسلامی تصريح كرده است: انحصارطلبان اقتدارطلب، دوباره به اين دانشگاه هجوم آورده‌اند و امروز دوباره تلاش می‌كنند كه اين دانشگاه در مسير مديريت انحرافی سابق قرار دهند. كسانی در صدر اين هجمه هستند كه خود را وارث انقلاب می دانند، اما از هر فرصتی برای تصاحب غنيمت‌های برد ناپلئونی خود دريغ نمی‌كنند. در انتصابات اخيری كه طی همين چند روز و پس از تغيير مديريت دانشگاه آزاد اتفاق افتاده است احساس می شود كه رويكردی همچون زمان مديريت آقای جاسبی در حال شكل‌گيری است. در جايی كه به تعبير عضو هيئت امنای دانشگاه آزاد يك بدل كوچك و عصبی از جاسبی بر سرپرستی اين دانشگاه انتخاب شده است. رويكردی كه در آن تمام تلاش ها می شود تا شخص از مضان انتقاداتی كه به او هست فرار كند ولو با رشوه، تهديد، تطميع و يا دادن امتيازی برای جلب نظر برخی افراد. كه اين انتصابات جديد را ما در راستای تغيير رای برخی اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی می دانيم. هر چند كه اعضای محترم هوشيار تر از آنند كه بخواهند با چنين حركاتی تغيير موضع دهند ولی بر خود لازم دانستيم كه اين مسئله را گوش زد كنيم «خطر بازگشت امپراطوری آقای جاسبی را حتمی می‌دانيم».
مرضيه افخم، سخنگوی وزارت امور خارجه در مورد مذاكرات ايران و 1+5 گفت: اين مذاكرات در پايان ماه جاری ادامه پيدا می‌كند. ما يك رويكرد دو مرحله‌ای را پيشنهاد كرده‌ايم و اميدواريم در ژنو، چارچوب مذاكرات مشخص شود و بر اساس تفاهمات در آن اجلاس در خصوص گام‌های بعدی تصميم‌گيری شود.
عليرضا منادی سفيدان، عضو هيئت‌رئيسه مجلس شورای اسلامی از معرفی سه وزير پيشنهادی «علوم»، «آموزش و پرورش» و «ورزش و جوانان» به مجلس در آبان‌ماه خبرداد و گفت: به دليل اينكه مجلس تنها هفته آينده صحن علنی دارد و زمان بررسی صلاحيت وزرای پيشنهادی برای كسب رأی اعتماد در صحن علنی حداقل نياز به ده روز زمان دارد بنابراين وزرای پيشنهادی در آبان‌ماه به مجلس معرفی می‌شوند.
فاطمه آليا، عضو فراكسيون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی گفت: شايعاتی مطرح شده است كه البته اميدواريم صحت نداشته باشد، ولی بر اساس شنيده‌ها از برخی اصلاح‌طلبان تندرو در نهاد رياست جمهوری برای تصدی مركز امور زنان و خانواده تلاش می‌كنند.
محمدجواد ظريف، وزير امور خارجه كشورمان در صفحه شخصی توئيتر خود در واكنش به اظهارات باراك اوباما در ديدار با نتانياهو نوشت: «رئيس جمهور اوباما نيازمند ثبات برای ارتقای اعتماد دوجانبه است. پشتك و وارو زدن اعتمادسوز است و از اعتبار ايالات متحده می‌كاهد. پيش‌فرض رئيس‌جمهور اوباما كه ايران به خاطر تهديدها و تحريم‌های غير قانونی‌ مذاكره می‌كند، بی‌احترامی به يك ملت، نادرست و زورگويانه است».
اوباما شب گذشته در ديدار با بنيامين نتانياهو گفت گزينه نظامی عليه ايران هم‌چنان روی ميز است.
حجت‌الاسلام مجيد انصاری، معاون پارلمانی رئيس‌جمهور از برگزاری جلسه مشترك دولت و مجلس خبر داد و گفت: اين جلسه به منظور تعامل و هماهنگی بيشتر قوای مجريه و مقننه در نهاد رياست جمهوری برگزار می‌شود.
وی افزود: همچنين در اين جلسه رئيس‌جمهور گزارشی از دستاوردهای سفر به نيويورك و حضور در مجمع عمومی سازمان ملل را ارائه خواهد كرد.
در بيانيه 230 نفر از نمايندگان مجلس شورای اسلامی در اعلام حمايت از مواضع رئيس‌جمهور در مجمع عمومی سازمان ملل آمده است: ما نمايندگان مجلس شورای اسلامی از مواضع قاطع و هوشمندانه رئيس‌جمهور محترم، حجت‌الاسلام والمسلمين جناب آقای دكتر روحانی در سازمان ملل متحد كه در عين پايبندی به ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب اسلامی مورد تأكيد حضرت امام خمينی (ره) و مقام معظم رهبری، تصويری از ايران مقتدر، صلح دوست و طالب گفت‌وگو و اهل تعامل در حل مسائل منطقه‌ای و بين‌المللی را ارائه دادند، تشكر و قدردانی می‌كنيم.
در حالی‌كه برخی رسانه‌ها از پذيرفته شدن درخواست ملك عبدالله از رئيس‌جمهور ايران مبنی بر حضور در مراسم حج خبر داده بودند، امير عبداللهيان، معاون عربی و آفريقای وزير امور خارجه اظهار كرد: حجت‌الاسلام روحانی با توجه به برنامه‌های فشرده كاری، برنامه‌ای برای حضور در مراسم حج سال جاری ندارد.
captcha