کد خبر: 2600250
تاریخ انتشار : ۱۴ مهر ۱۳۹۲ - ۲۳:۲۴

طلاب در دوران غيبت امام(عج) جهانی بينديشد

گروه اجتماعی: امام جمعه كاشمر با بيان اينكه طلبه حوزه علميه در دوران غيبت امام معصوم(ع) بايد جهانی بينديشد، افزود: طلبه‌ها بايد خود را مسئول اصلاح همه دنيا بدانند و با اين نيت درس بخوانند.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، نمايندگی كاشمر حجت‌الاسلام سيدقاسم يعقوبی، امام جمعه كاشمر 14 مهرماه در جمع طلاب حوزه‌های علميه كاشمر با بيان اينكه طلبه حوزه علميه در دوران غيبت امام زمان(عج) بايد جهانی بينديشد، افزود: طلبه‌ها بايد خود را مسئول اصلاح همه دنيا بدانند و با اين نيت درس بخوانند.
وی گفت: اولين درسی كه ما بايد بياموزيم، درس دفاع است چرا كه ما در حوزه‌های علميه جمع شده‌ايم تا از مكتب اهل بيت(ع) و كيان اسلام و ولايت دفاع كنيم. ما خودمان را سرباز می‌دانيم و سرباز يعنی آن كسی كه آماده است سرش را در راه هدف بدهد و برای هدفش جانفشانی كند لذا در اين راه از امام و شهدا آموخته‌ايم كه در دفاع نه تنها نبايد بهانه آورد بلكه دفاع و جانبازی بايد عاشقانه باشد.
حجت‌الاسلام یعقوبی با بیان اینکه حوزه‌های علميه وارث انبيا هستند‌، اظهار کرد: قرآن كريم انبيا را در گروه‌های مختلفی تقسيم بندی كرده است، عده ای از آن ها نقش تبليغ داشتند، گروهی فقط مسئول خود و خانواده خود بودند، برخی از پيامبران مسئوليت اداره اجتماع را بر عهده داشتند و حكومت تشكيل دادند و با دشمنان دين خدا جنگ كردند و برخی ديگر هم مبشّر اخلاق بودند؛ در حال حاضر نیز علما وارث همه انبيا هستند و آنچه انبيا داشته اند و كارهايی كه انجام داده اند، امروز در علما تحقق پيدا می كند.
وی با اشاره به كاركرد حوزه‌های علميه و آثار مثبت آن در اجتماع بیان كرد: حوزه‌های علميه محل تربيت طلاب هستند زیرا مبلغان و عالمان دينی، منابع نشر معارف اهل بيت(ع) هستند، به گونه ای که در طول تاريخ بعد از غيبت امام زمان(عج) علما و حوزه‌های علميه تشيع همواره علمدار اخلاق، تدين و پاسدار ارزش‌های الهی بوده اند.
امام جمعه کاشمر در پايان خطاب به طلاب تأكيد كرد: در عرصه كنونی كه عرصه جهاد، كار و تلاش است از هيچ خدمتی به مردم كوتاهی نكنيد و در انجام وظايف، عشق به كار، خدمت‌رسانی به مردم و دينداری ثابت قدم باشيد.
captcha