کد خبر: 2600571
تاریخ انتشار : ۱۵ مهر ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۶

يورش 1595 اسرائيلی به مسجدالاقصی در يك ماه گذشته

گروه بين‌الملل: مركز اطلاعات «وادی حلوه» گزارش داد: در طول ماه گذشته ميلادی(سپتامبر)، قدس اشغالی و مسجدالاقصی شاهد تجاوزات شديد نيروهای اشغالگر صهيونيستی و گروه‌های يهودی افراط‌گرا بوده است.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی «Palestine Info»، مركز اطلاعات وادی حلوه در آخرين گزارش خود اعلام كرد كه نيروهای اشغالگر صهيونيستی در طول ماه گذشته 7 بار درهای مسجدالاقصی را به روی مسلمانان بستند و به صدها شهرك‌نشين تندروی يهودی اجازه يورش به اين مسجد را دادند.
اين مركز اعلام كرد: «ميری رگو»، رئيس كميته امور داخلی كنست اسرائيل، به صورت رسمی خواستار تقسيم مسجدالاقصی ميان مسلمانان و يهوديان به صورت موقتی شده است؛ تصميمی كه برای مسجد ابراهيمی در الخليل نيز گرفته شد. درخواست رگو از سوی هم‌قطاران راست‌گرای او و بسياری از شخصيت‌های افراط‌گرای يهودی كه در اين جلسه حضور داشتند، مورد استقبال قرار گرفت.
بنابر گزارش مركز اطلاعات وادی حلوه، بيش از 1595 شهرك‌نشين يهودی، از جمله خاخام‌ها و مقامات ارشد تحت حمايت پليس و ارتش اسرائيل در ماه گذشته به مسجدالاقصی يورش برده‌اند.
در اين گزارش آمده است كه نيروهای امنيتی اسرائيل در طول ماه گذشته سه بار با اعمال خشونت نمازگزاران مسلمان اين مسجد را سركوب كردند.
اين گزارش عنوان كرد: از آغاز سال جاری ميلادی نيز 6000 شهرك‌نشين يهودی نيز به مسجدالاقصی يورش برده‌اند.
مركز اطلاعات وادی حلوه همچنين از دستگيری 180 نفر از ساكنان قدس از جمله يك زن و 30 كودك از سوی نيروهای اشغالگر اسرائيلی در طول ماه گذشته خبر داد.
captcha