به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) به نقل از خبرگزاری فلسطينی معا، هيئت اسلامی ـ مسيحی «ياری قدس و مقدسات» با صدور بيانيهای نسبت به فراخوان سازمانهای صهيونيستی «الهيكل» و فعالان حزب «ليكود» رژيم اشغالگر اسرائيل مبنی بر مشاركت گسترده جامعه يهوديان اسرائيل در يورش به مسجدالاقصی در سالروز «صعود به جبل الهيكل» كه مصادف با پنجشنبه اين هفته، 18 مهرماه است، هشدار داد.
در اين بيانيه آمده است: يورش به مسجدالاقصی شيوهای است كه نشان میدهد، نيروهای اشغالگر برای آزادی عبادت كه در قوانين داخلی كشورها و قوانين بينالمللی مورد تأكيد قرار گرفته است، احترام قائل نيستند.
اين هيئت تأكيد كرد: نيروهای اشغالگر اسرائيل با هتك حرمت مسجدالاقصی، حرمت مقدسات دينی و آزادی عبادی را نقض و نمازگزاران را از حضور در اماكن مقدس برای اقامه نماز منع میكنند و اين خود نقض آزادی عبادی و حق انجام مناسك دينی است كه در قوانين و منشورهای بينالمللی تأكيد شده است.
حنا عيسی، دبيركل هيئت اسلامی مسيحی ياری قدس و مقدسات تأكيد كرد: تداوم هتك حرمت مسجدالاقصی میطلبد كه جامعه بينالملل كه مجمع عمومی سازمان ملل و شورای امنيت نماينده آن است، بر نيروهای اشغالگر فشار آورند تا اين رژيم هتك حرمت اماكن عبادی را متوقف كند.
حنا عيسی همچنين تصريح كرد: اين سازمانها بايد اسرائيل را به پايبندی به احكام قانون بينالمللی بشری به ويژه چهارمين توافقنامه ژنو با موضوع حمايت از غير نظاميان در زمان جنگ و اشغال كشورها مجبور كنند.