کد خبر: 2601083
تاریخ انتشار : ۱۶ مهر ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۴

برگزاری جلسات آموزش قرآن ويژه دانش‌آموزان در كاشان

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: به‌همت مجمع قرآن و عترت كاشان، جلسات آموزش قرآن ويژه دانش‌آموزان در پنج منطقه اين شهرستان برگزار می‌شود.

محمدرضا پناهی، معاون آموزش مجمع قرآن و عترت كاشان در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، درباره برگزاری اين جلسات آموزشی، گفت: به‌همت مجمع قرآن و عترت كاشان، جلسات آموزش قرآن ويژه دانش‌آموزان در پنج منطقه اين شهرستان برگزار می‌شود و شركت‌كنندگان در اين كلاس‌ها با روخوانی و روانخوانی، حفظ، ترجمه و مفاهيم، صوت و لحن، قرائت و تجويد قرآن آشنا می‌شوند.
وی اظهار كرد: اين مركز قرآنی بيش از پنج شعبه دارد كه در هر شعبه كلاس‌های آموزشی به مدت سه ماه و در دو نوبت صبح و بعدازظهر برگزار می‌شود و علاوه بر آموزه‌های قرآنی، آموزش احكام و اخلاق اسلامی در دستور كار اين مؤسسه قرآنی قرار دارد.
پناهی عنوان كرد: دوره‌های آموزش قرآن ويژه خردسالان نيز در پنج كلاس در اين مركز قرآنی برگزار می‌شود و در هركلاس بيش از 20 قرآن‌آموز حضور دارند و شركت‌كنندگان در اين كلاس‌ها با روخوانی قرآن به روش اشاره و حفظ موضوعی قرآن آشنا می‌شوند.
وی تصريح كرد: كلاس‌های آموزش قرآن ويژه بزرگسالان نيز در همه روزهای هفته در نوبت بعدازظهر در اين مركز قرآنی برگزار می‌شود و برگزاری محافل انس با قرآن در سطح شهرستان در دستور كار اين مركز قرآنی قرار دارد.
معاون آموزش مجمع قرآن و عترت كاشان خاطرنشان كرد: اين مركز قرآنی در زمينه برگزاری كلاس‌های آموزش قرآن با مدارس قرآن و ديگر مراكز دينی و قرآنی همكاری می‌كند.
captcha