به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) به نقل از المنار، بشار اسد، رئيسجمهور سوريه در ديدار با عباس زكی، فرستاده ويژه محمود عباس، رئيس تشكيلات خودگردان فلسطين و عضو كميته مركزی جنبش «فتح» اظهار كرد: هجمه وحشيانهای كه سوريه با آن مواجه است، هرگز ارزشها و اصول ملی اين كشور را تغيير نخواهد داد.
بشار اسد در ادامه افزود: مركزيت مسئله فلسطين و تمسك به حقوق تاريخی و مشروع ملت اين كشور همچنان اولويتی برای سوريه خواهد بود.
رئيسجمهور سوريه همچنين تصريح كرد: حوادثی كه در سوريه در جريان است، هرگز شيوه ملت اين كشور در قبال برادران فلسطينی مقيم سوريه را تغيير نخواهد داد، بلكه همبستگی در رويارويی با تجاوزهای تروريستی كه سوریها و فلسطينیها را هدف قرار داده است، تقويت خواهد كرد.
عباس زكی نيز در اين ديدار با اشاره به همبستگی ملت فلسطين با سوريه در رويارويی با تجاوزی كه با آن مواجه هستند، بيان كرد: هدف قراردادن سوريه بيانگر هدف قراردادن امت عربی است و تلاش برای گرفتن توانمندیهای ملت و ارتش سوريه در راستای توطئه بزرگتری كه تقسيم كشورهای منطقه و تضعيف آن به منظور خدمت به منافع اسرائيل را هدف قرار داده، در جريان است.
گزارش ديگری نيز حاكی است، تجمع علمای مسلمان لبنان با صدور بيانيهای به مناسبت سالروز جنگ «تشرين»، تأكيد كرد: پيروزی در اين جنگ روزی را محقق كرد كه ارتش سوريه و مصر بر مسئلهای واحد يعنی فلسطين و اشغال سرزمين عربی توسط صهيونيسم كه همان مسئله مركزی امت اسلام است، با يكديگر يكی شدند.
تجمع علمای مسلمان لبنان در پايان هوشياری در برابر فتنه مذهبی و فراخوانهای تكفيری را كه خواسته صهيونيسم است و به تخريب كشورها منجر خواهد شد، خواستار شد.
جنگ تشرين كه به جنگ اكتبر نيز مشهور است با حمله سوريه به پايگاههای رژيم صهيونيستی در بلندیهای اشغالی جولان و حمله مصر به تأسيسات اين رژيم در كانال سوئز در 6 اكتبر آغاز شد و در تاريخ 21 می سال 1974 با توافق آتشبس پايان يافت.