کد خبر: 2602185
تاریخ انتشار : ۱۹ مهر ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۱

كارگاه آموزشی امر به معروف و نهی از منكر برپا شد

گروه اجتماعی: مسئول هيئت متوسلين به چهارده معصوم(ع) دانشگاه سيستان و بلوچستان گفت: كارگاه آموزشی امر به معروف و نهی از منكر پنجشنبه، 18 مهرماه در دانشگاه سيستان و بلوچستان برگزار شد.

حسين زهدی، مسئول هيئت متوسلين به چهارده معصوم(ع) دانشگاه سيستان‌ و‌ بلوچستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه سيستان‌ و بلوچستان، گفت: كارگاه آموزشی امر به معروف و نهی از منكر پنجشنبه، 18 مهرماه در دانشگاه سيستان و بلوچستان برگزار شد.
وی اظهار كرد: اين كارگاه ويژه عموم دانشجويان بوده و از ساعت 15 الی 17 در محل سرای قرآن و عترت دانشكده مهندسی شهيد نيكبخت زاهدان برگزار شد. در اين كارگاه آثار، شرايط و راهكارهای عملی امر به معروف و نهی از منكر با دعوت از حجت‎الاسلام اصغری حساميه، به‌عنوان مدرس برگزار شد.
مسئول هيئت متوسلين به چهارده معصوم(ع) دانشگاه سيستان‌ و‌ بلوچستان در پايان هدف از برگزاری اين كارگاه آموزشی را ترويج فرهنگ و فريضه امر به معروف و نهی از منكر در دانشگاه و جامعه عنوان کرد.
captcha