کد خبر: 2602375
تاریخ انتشار : ۲۰ مهر ۱۳۹۲ - ۰۹:۱۲

طرح اسرائيل برای ساخت كنيسه در مسجدالاقصی

گروه بين‌الملل: مؤسسه وقف و ميراث «الاقصی» از طرح رژيم صهيونيستی برای ساخت كنيسه در يك پنجم از مساحت مسجدالاقصی در ناحيه شرقی اين مسجد خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از روزنامه «القدس العربی»، مؤسسه وقف و ميراث «الاقصی» ديروز، 19 مهر، در گزارشی مطبوعاتی از پيش‌نويس طرح نقشه تقسيم زمانی و مكانی مسجدالاقصی و ساخت كنيسه يهودی در يك پنجم از مساحت اين مسجد در ناحيه شرقی آن خبر داد.
اين مؤسسه اعلام كرد: منابع اسرائيلی در رسانه‌های گروهی از طرح تقسيم مسجدالاقصی كه حنان جلط، مديركل دفتر امور دينی وزارت اديان رژيم صهيونيستی به تحريك آن پرداخته و آن را به ايلی بن‌دهان، معاون وزير اديان اين رژيم ارائه داده است، سخن می‌گويند.
مؤسسه وقف و ميراث الاقصی در پايان تأكيد كرد: مسجدالاقصی با شديدترين خطرها مواجه است و امت اسلامی بايد فورا برای نجات اين مسجد وارد عمل شود.
گزارش ديگری حاكی است، شهروندان فلسطينی ديروز به مناسبت بيست‌و‌ششمين سالروز تأسيس جنبش جهاد اسلامی و به منظور اعلام همبستگی با مسجدالاقصی در مركز استان «خان‌يونس» تظاهرات برگزار كردند.
تظاهرات‌كنندگان با عبور از خيابان‌های «خان يونس» شعارهايی در همبستگی با مسجدالاقصی و شهر قدس سر داده و بر گزينه مقاومت و جهاد تا آزادسازی قدس تأكيد كردند.
شركت‌كنندگان در اين تظاهرات همچنين اعلام كردند: در اين تظاهرات شركت كرده‌اند تا تأكيد كنند كه كوتاهی در حمايت از قدس و مسجدالاقصی در برابر تجاوزات روزمره صهيونيست‌ها جايز نيست.
در راستای آخرين تحولات فلسطين، احزاب و گروه‌های مختلف فلسطين، شهروندان فلسطينی را به تحريم انتخابات شهرداری «قدس» كه قرار است ده روز ديگر برگزار شود، فراخواندند.
احزاب و گروه‌های مختلف فلسطينی با انتشار فراخوانی، شهروندان فلسطينی را به تحريم انتخابات شهرداری قدس كه قرار است از سوی اشغالگران اسرائيلی 22 ماه جاری ميلادی برگزار شود، فراخوانده و از آنان خواستند، از هرگونه مشاركت شامل رأی دادن، نامزدی و يا تبليغات انتخاباتی خودداری كنند.

captcha